2777
2789
یزملنی خانه های بهداشت شامپوهای خیلی خوبی مجانی میداد همه به اجبار میزدن رفتولی حالا متاسفانه اون طر ...

ن بابا من دهه ی هفتادیم اصلا یادم نمیاد شامپو خانه بهداشت زده باشم ولی هیچ یادمم ننیاد همکاسیم شپش داشته باشه احساس میکنم مردم بهداشت فردیو رعایت نمیکنن دیگه حموم نمیرن 

🤨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میره اگ بعضی از مادرای بی مسئولیت سر بچه هاشونو تمیز کنن یکی از فامیلای نزدیک خودم اونروز دیدم س ...

واای چ‌ وحشتناااک ...ببین من دیدم تعداد زیادی تو مدرسم شپش دارن

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
من یه جا دیدم که نرم کننده زیاد بزنی به موها و با شانه دندانه ریز شونه بزنی همه قسمتش رو هفته ای دو ...

اره من امتحان کردم روش خوبیه

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀
ن بابا من دهه ی هفتادیم اصلا یادم نمیاد شامپو خانه بهداشت زده باشم ولی هیچ یادمم ننیاد همکاسیم شپش د ...

شپش ربطی ب حموم کردن نداره

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀
ن بابا من دهه ی هفتادیم اصلا یادم نمیاد شامپو خانه بهداشت زده باشم ولی هیچ یادمم ننیاد همکاسیم شپش د ...

اتقاقا ما ک مناطق محروم هستیم خیلی دیدم خانه بهداشت همیشه میداد و داخل یک پک های تو مدارس توزیع میکردن و اجبار بود بزنی ..ولی الان مدرسه من پر شپشه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
چرا میره اگ بعضی از مادرای بی مسئولیت سر بچه هاشونو تمیز کنن یکی از فامیلای نزدیک خودم اونروز دیدم س ...

بخدا من از صبح تا شب نظافت و تمیزی میکنم مثل کوزت اخرشم باید اینهمه استرس رشک و شپش بگیرم خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

اره اینو هم دیدم تو سایت یکی گذاشته بود شما استفاده کردی؟ضرر نداره؟چون دخترم 3و نیم سالشه 

نه اینو قاطی یه لیوان آب کن اسپری کن 

بمونه چندساعت 

بعد باشونه دونه ریز شونه کن میبینن مرده هاش میان بیرون 

البته موهای خودتم همینطور 

آره استفاده کردم خودم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
یکم نفت گیر بیار پنبه رو نفتی کن اروم بزن روی ریشه موها ۵ دقیقه بمونه بعد با شامپو بشورش یکم سس مایو ...

وای نفت نه خیلی خطر داره تو شهر ما ی خانمه ب سر دخترش نفت زده بود بیجاره فوت شده بود

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)