2777
2789
عنوان

هر کس دوس داره بیاد براش فال بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 266 پست
امیر منو دوست دارع؟برمیگرده ب سمتم یا ن. لطفااا بگو

در موردت فکر میکنه و کمی هم شیطنتت و شرارت تو اون وجود داره سعی که روی افکارش تسلط پیدا کنی🌹

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه من به عشقم میرسم؟🥺🙏🏼😭 وای فکرو ذکرم کلا هر روز شده همین😭🖤 .....🖤😭

فعلا ن. باید در حال حاضر کمی تغیر کنی و چیزیو که فاقد اون هستی بدست بیاری. بهترینا نسبت انشاالله🌹

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊
در موردت فکر میکنه و کمی هم شیطنتت و شرارت تو اون وجود داره سعی که روی افکارش تسلط پیدا کنی🌹

اره بخدا همینه😂♥️ ما از هم جداشدیم ی چندوقتیه استوری غمگین میزاری واسع منه یا مخاطبش کسی دیگست. لطفا تا هررروقت تونستی جواب اینم بده خواهش میکنم😓♥️

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
فعلا ن. باید در حال حاضر کمی تغیر کنی و چیزیو که فاقد اون هستی بدست بیاری. بهترینا نسبت انشاالله🌹

خیلی ممنون عزیزم 🙏🏼🖤

😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›