2777
2789

پسرم امسال پیش دبستانی هست ، سال دیگه میره اول ، مامان هایی که شرایط مارو دارن بیان تا با هم باشیم ، از پیش دبستان بگیم ، مدرسه ای که میخواین ثبت نام کنید ، لوازم التحریر چیا بخریم ، چه مدرسه ای ثبت نام میکنید ؟ واسه تابستون بچه ها چه برنامه ای دارید ؟ که درسهای پیش رو یادشون نره 

وزن شروع۸۲ ، وزن هدف ۶۰ کیلو ، من میتونم‌بهترین باشم با گروه بامداد خمار تاریخ شروع رژیم۲۲آذر۱۴۰۰......هدف اول ۷۵🔒....هدف دوم ۷۰🔒.....هدف سوم ۶۵🔒.....هدف چهارم ۶۰🔒

چه تاپیک خوبی منم سال بعد میره پیش دبستانی استرس دارم،اصلا تو جمع بچه ها نبوده ،از شانسشون کرونا اومد میگم نکنه بلد نباشه رفتارشو 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

دختر منم اردیبهشت ۹۵ هستش

امسال پیش رو مجازی ثبت نام کردیم و می خونه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

پسر منم پیش دبستان تابستونم قرار بره کلاس فوتبال

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

سلام عزیزم♥

چقدر خوب که از الان به فکر  سال دیگه هستید. 

گلم اگر بچه ی پیش دبستان این موارد رو که میگم خوب بلد باشه کلاس اول هم شما هم بچتون راحته

صدای اول و صدای آخر

دست ورزی و تقویت عضلات دست

مداد درست دست گرفتن

حافظه دیداری و شنیداری و حساسیت شنیداری

خوب و منسجم صحبت کردن کلمات رو درست گفتن

اینا مهم هست برای ورود به کلاس اول

پسرمن پیشه 

پیش چند ؟

وزن شروع۸۲ ، وزن هدف ۶۰ کیلو ، من میتونم‌بهترین باشم با گروه بامداد خمار تاریخ شروع رژیم۲۲آذر۱۴۰۰......هدف اول ۷۵🔒....هدف دوم ۷۰🔒.....هدف سوم ۶۵🔒.....هدف چهارم ۶۰🔒
چه تاپیک خوبی منم سال بعد میره پیش دبستانی استرس دارم،اصلا تو جمع بچه ها نبوده ،از شانسشون کرونا اوم ...

پسر من امسال پیش هست و سال دیگه میره اول عزیزم 

دختر منم اردیبهشت ۹۵ هستش امسال پیش رو مجازی ثبت نام کردیم و می خونه

میشه بگید چه چیزهایی توی پیش دبستانی بهش یاد دادن ؟ آیا همه رو بلده ؟ 

پیش دبستانی سال دیگه میگه اول 

آنلاین کلاس دارن ؟ 

میشه بگید چه چیزهایی بهش یاد دادن ؟ 

من توی خونه بهش آموزش دادم و احتمالا تا قبل شروع مدرسه باهاش کار کنم 

پسر منم پیش دبستان تابستونم قرار بره کلاس فوتبال

چه خوب 

منم خیلی دوست دارم یه کلاس بفرستمش

چرتکه و زبان خیلی دوست داشتم بره 

با ، باباش فوتبال بازی میکنه ، ولی خودش میگه من کشتی بیشتر دوست دارم 😁

سلام عزیزم♥ چقدر خوب که از الان به فکر  سال دیگه هستید.  گلم اگر بچه ی پیش دبستان این مو ...

مرسی عزیزم 

صدآموزی فعلا این حروف رو باهاش کار کردم که بلد هست ( ب ، آ ، ت ، م ، د ، ر ، ز، ی ، س ، ش ، )  تازه اینا راحتاش هستن ، اونایی که هم صدا هستن رو نمیدونم چطوری باید توضیح بدم براش ....

جهت هارو بلده 

ریاضیش به نظرم تکمیله ( تا صد بلده بشماره ، تا ده بلده بنویسه ، چوب خط بلده ، اشکال رو بلده ، سودکو و ماز رو هم میتونه ، جمع و تفریق اعداد بالای ده براش سخته ، زیر ده رو کاملا حفظی انجام میده ) 

علوم و قرآن رو هم هشتاد درصدش رو یاد گرفته 

2810