2777
2789
عنوان

مامان هایی که امسال کلاس اولی دارن ( نیمه دوم ۹۴ و نیمه اول ۹۵ )

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست
سلام عزیزم♥ چقدر خوب که از الان به فکر  سال دیگه هستید.  گلم اگر بچه ی پیش دبستان این مو ...

پسرم اصلا اهل نقاشی و کاردستی و رنگ امیزی نیست 

اگر نقاشی هم میکشه با زور هستش 

ولی خبلی لگوی ریز داره و باهاشون بازی میکنه 

امیدوارم برای دست ورزی هم کافی باشه براش 

وزن شروع۸۲ ، وزن هدف ۶۰ کیلو ، من میتونم‌بهترین باشم با گروه بامداد خمار تاریخ شروع رژیم۲۲آذر۱۴۰۰......هدف اول ۷۵🔒....هدف دوم ۷۰🔒.....هدف سوم ۶۵🔒.....هدف چهارم ۶۰🔒

پیش دبستان میره یاخودتون دارید کار می کنید؟ 

بچه ها اول صداهای کشیده باهاشون کار میشه

بعد صامت ها

حتی در کلاس اول ۱ماه اول سال کاری به اینکه مثلا کلماتی که میگن با چه صدایی هست نداریم

مثلت چه  کلمه سگ چه صابون فرقی نداره مهم اینه که کلمه بگه بعد که حروف الفبا وارد شدند اونجا یاد می گیرن. 

مباحث کلاس اول باید در کلاس اول گفته بشه چون اگر الان یاد بگیره بعد زده میشه و اینکه روش معلم ی چیز دیگس گیج میشه. 

شمارش تا ۱٠مد نظر هست اما باید بتونه نشون بده ۵تا چینه ۵تا چنگال...... 

جمع و تفریق اصلا فقط درحد اینکه این4تا جوجه هست ۲تای دیگه اضاف شه چندتا میشه تفریفم همینطور. 

برای دست ورزی کاغذ مچاله کردن با یک دست حبوبات جمع کردن برنج با موچین جمع کردن خمیر بازی اینا کمک می کنه. 

الگو هم بلد باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنلاین کلاس دارن ؟  میشه بگید چه چیزهایی بهش یاد دادن ؟  من توی خونه بهش آموزش دادم و اح ...

نه انلاین نیست ازاول مهر  میره روزی ۲ساعت حروف الفباویاددادن سورهای قران این ماه هم دارن نماز وذکر نماز ویادمیدن شعر وکاردستی اینام دارن 

هیچ چیزمثل مرگ قشنگ نیست 🖤🖤🖤
2805
پیش دبستان میره یاخودتون دارید کار می کنید؟  بچه ها اول صداهای کشیده باهاشون کار میشه بعد صام ...

مدسی عزیزم 

واقعا کامل توضیح دادی 

بله الگویابی هم میتونه 

یه سوال دارم 

توی پیش دبستانی تموم حروف الفبا گفته میشه ؟ یا فقط یه تعدادش 

وزن شروع۸۲ ، وزن هدف ۶۰ کیلو ، من میتونم‌بهترین باشم با گروه بامداد خمار تاریخ شروع رژیم۲۲آذر۱۴۰۰......هدف اول ۷۵🔒....هدف دوم ۷۰🔒.....هدف سوم ۶۵🔒.....هدف چهارم ۶۰🔒
اگربخواین واحدکارشون روواستون بفرستم باهاش تمرین کنید

اگر بفرستید که خیلی ممنون میشم 😘

خانمایی که تهران هستید 

یه جایی معرفی میکنید واسه خرید کیف و لوازم تحریر

قیمت مناسب و جنس خوب 

سلام عزیزم فردا واست میفرستم خصوصی 

دستت طلا

چه خوب  منم خیلی دوست دارم یه کلاس بفرستمش چرتکه و زبان خیلی دوست داشتم بره  با ، باباش ...

دیگه هرچی خودش میخواد اگه میشه بفرست..پسر من زمین فوتبال نزدیکم از پارسال میگه بزار منو ولی امسال دیگه برا سنش مناسبه بره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

ریاضی جدول شگفت انگیز همون سودوکو بگو....ماتریس دوستی رو بگو...انواع خط هارو بگو...چوب خط ک اونم بیشتر از ده رو هم کار داریم میکنیم..نوشتن اعداد ما تا ۱۵ رفتم جلو...جمع تفریق...سوره تو ۴ رومی هستیم..علوم اهلی وحشی...پستاندار..گوشت خوار.گیاه خوار.زندگی شهری عشایر...چرخه اب...ترکیب رنگ ها...اعضای داخلی بدن و کارشون...شغل ها...مراحل رشو کاشت گیاه...قسمت های مختلف خوراکی ها برگ خوراکی ساقه خوراکی پرچم خوراکی چیه....الگو یابی...لوح نویسی دفترشترنجی...زبان اموزی هم اواشناسی ...دیگه روزانه کاربرگ کار میکنیم کلاس انلاین

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
چه تاپیک خوبی منم سال بعد میره پیش دبستانی استرس دارم،اصلا تو جمع بچه ها نبوده ،از شانسشون کرونا اوم ...

نگران نباشید. چون قرار نیست همه چیزو بلد باشه. اصلا داره می‌ره اونجا که یاد بگیره.

مدسی عزیزم  واقعا کامل توضیح دادی  بله الگویابی هم میتونه  یه سوال دارم  توی ...

سلام. توی پیش‌دبستانی اصلا حروف الفبا نباید یاد بدن‌. فقط شکل حروف و آوای حروف رو تمرین می‌کنند، بدون اینکه اشاره بشه که این شکل یا آوا مربوط به چه حرفی هست.

2810