2777
2789
عنوان

پسر خالم چه مرگشه 😐

549 بازدید | 51 پست

رفته بودن بازار بعد یک خانمه اشنا اونجا بوده مثل اینکه قیافش قشنگ بوده قد بلند بوده یکی داشت از داخل همون جمعی که نشسته بودیم تعرف میکرد به شوخی که که اره قشنگ بودو فلان بعد پسر خالممم یکسرهههه ازش می گفت منم حرص میخوردم بعد از زیر چشم منو نگاه میکردو میخندید 😐فک کنم دههههه هر بار که میگفت میدی من حرص میخورم از ته دل میخندید اونم خیلی ضایع منو نگاه می کرد 

اخرش فهمیدم بابام اصلا این طرفو ندیده الکی زر میزنه 

چرا این کارو می کرد بعد به من میخندید 😐هدفش چیه ؟😂

هر بار میاد از دختری تعریف می کنه منو نگاه می گنه میخنده اصلانم ادم هیزی نیست که مثلا به زنا اینا نگاه کنه چرت میگه فقط 😒

پسره روانی 

نمیدونم ک ولش کن

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستت داره،میخوادواکنش توببینه،،،چن سالشه؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

شاید دوست داره😂😂😂

اگر با من نبودش میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
2810