2777
2789

(یکم طولانیه ولی ارزش خوندنش داره) سلام خدمت تمام مادران عزیز، پدرانی که داخل این سایت هستن و تمام اعضاسایت خوب و دوست داشتنی نی نی سایت میخام یه پیشنهادی ب همتون بدم اگر این مشکل دارین مثل من حل بشه، حقیقتش من ۱۰سال هست درگیر شپش هستم شاید باورتون نشه ولی دقیق ۱۰سال هست این شپش از خونم سیرنمیشه هر راهی که فکرش بکنید انجام دادم یا ازبین نبرده بعضیا ازبین بردن فقط برای یک هفته ولی بعد ۷روز دباره سرم میخارید و موهام پر میشد هربارم ک از یه دارو استفاده میکردم شپش ها مقاوم ترمیشدن یعنی اگر دباره ازهمون دارو برای شپش استفاده میکردم روی شپش ها هیچ تاثیری نمیزاشت یه خط نمینداخت روشون وهرچی بیشتر دارو مصرف میکردم بدتر مقاوم تر میشدن مقاومت دارویی ب وجود میامد،حتی یک بار گوگرد خوردم ک گفتن خونت تلخ میکنه وشپش از خونت زده میشه مجبوره بره از موهات گورگر یه مقدار خوردم ک انقد حالم بد شد بردنم اورژانس معدم شستوشو دادن،روابط اجتماعیم کم شد افسردگی گرفتم،۱۰ساله ارایشگاه نرفتم  بخاطر شپش،رفت آمد بین فامیلاکمتر کردم شب یلدا تو مهمونی خالم بهم گفت اون چیه روموهات راه میره منم گفتم پشه،برگشت بهم گفت پشه این موقع سال کجابود موهات شپش گذاشته منم سرخ شدم توجمع تحقیر شدم همه ازم دور مینشستن سر بچهاشون با روسری محکم میبستن ک یه وقت شپش نگیرن از من اونجا خیلی ناراحت شدم دلم شکست رفتم خونه سر نماز دعاکردم درددل کردم گفتم خدایا اگر حاجتم ندی این شال سبزو میبوسم میزارم کنار (من سید هستم)،سرتون درد نیارم انقدرم تو اینترنت چیزهای مختلف سرچ کردم ک فایده نداشت یبار تو اینترنت با این سایت اشنا شدم دیدم مثلا یکی یه سوال میپرسه بقیه تجربیاتشون میگن خیلی خوبه نمیدونم یهو ب ذهنم رسید منم سوال بپرسم شاید فرجی شد قبلش گفتم بزار شپش تو جستوجو سرچ کنم ببینم مطلبی مشابه هست ک سرچ کردم چندتا مطلب ک همون تاپیک میگین اومد بالا ک اولیش زدم و ب حاجتم رسیدم 😊،خلاصه یه خانم تاپیک زده بود گفته بود یه راه درمان پیشنهاد میکنم من امتحان کردم خیلی خوب بود،گفتم تا اخر عمر تبلیغتون میکنم و هرکی این مشکل داره اگه حل شد دعاکنه مریز دارم وـ.....ک شمارش و لینک واتس اپشون گذاشته بود منم گفتم همه راه هارو امتحان کردم اینم امتحان میکنم خلاصه رفتم پیویشون گفتم کمکم کنید یه اقای بااخلاقی جواب داد بهم انگیزه داد من ازشون سفارش دادم که بهشونم گفتم اگر جواب گرفتم سه برابر قیمت واریز میکنم براتون که جوابم گرفتم هرکاری هم کردم قبول نکردن بیشتر از پول محصول دریافت کنن،انشالله خدا عمر باعذت ب این جور افراد بده و دست ب خاک بزنن طلابشه ب حق جدم، بهشون گفتم پس تبلیغتون همجا میکنم،راستی با اون خانمه که تاپیک زده بود هم قبلش صحبت کردم ک دقیقا همونجور ک گفتن بود و خبرخوشتر اینکه گفتن من ب لطف دعا دوستان مریزم شفاگرفت میگه حالش از روز اولش بهترشده😍دباره دور هم جمع شدن سر یک سفره،ب لطف خدا، خلاصه من سفارشم دادم استفاده کردم گفته بودن اگر جواب نداد پولتون پس میدیم.الان حدودا نزدیک یک ماه هست استفاده کردم و هیچ خبری از شپش نیست منی که کمتر از۷روز نبوده ک توسرم شپشی نباشه الان ۳۰روزه سرم پاکه بدون شپش الان تمام اعضاخانوادمون استفاده کردیم، اعتماد ب نفسم برگشته روابطم شروع کردم از همه مهم تر بعد از ۱۰سال رفتم آرایشگاه😍، اخیششش درد دل کردم راحت شدم چه خوبه این نی نی سایت بی صبرانه مشتاقم ببینم جواباتون چیه راجع ب این مسعله ک برام اتفاق افتاده، خب عزیزان درکل طبق قولی ک بهشون دادم گفتم تبلیغتون میکنم میخام هم تبلیغ باشه براشون هم مشکلی از کسانی ک خودشون یا عزیزانشون مبتلا ب این شپش لعنتی شدن حل بشه خیلی بده این شپش بخدا، خب گفتنیارو ک دوستمون ک مریزشون شفاگرفته گفتند و اکثرتون ب چشمتون خورده ،منم چکیده ای ازشون میگم ادرس راه ارتباطیشون میزارم امید وارم هرکی این مشکل داره برای همیشه از شرش خلاص بشه ب حق علی(ع)،که اگر ازین محلول استفاده کنه ۱۰۰%نتیجه میگیره بخدا عالیه این محلول بهتر ازین من ندیدم هم گیاهیه هم جواب دهیش بی نظیره،برای همه سنین خوبه ،برای خانم های شیرده و خانم های باردار و کودک و....بی خطر بدون عوارض، باخیال راحت ازش استفاده کنید تو یک روزم پاک سازی میکنه خوبیش اینه روغنه راحت موهات باهاش چرب میکنی یک کلاه هم تو بسته براتون میزارن ک بکشین رو موهاتون و یک شونه مخصوص شپش هم گذاشتن ک وقتی شونه میکشی ب راحتی شپش های مرده و رشک هارو جدا میکنه و یک محلول هم گذاشتن ک با اب باید قاطی کنی محیط خونتون لباساتون،ملافه ها و.... هرجایی ک سر با اونجا تماس داشته اسپری کنید ارسالشونم رایگان هست،بخدا عالیه این محلول

شمارشون اینه👈   09027990958

لینک واتس اپشون اینه👇

https://wa.me/c/989027990958

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوشحالم براتون ❤️

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   
چرا موهاتو از ته نزدی؟! 😐😐 اگه اون موقع زده بودی هم شپشا میرفتن هم توی این مدت دوباره موهات بلند ...

ینی تابلو نیس داره دروغ میگه؟😐😂

خودش شاخ گذاشته رو دروغش بعد باور میکنید

تاپیکامو نخون  

منم گرفتم یک هفته فقط درگیر شدم که خداروشکر تموم شد

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
شپشی که با گوگرد خوب نشده با محلول خوب شده😂 زنموی من سرطان داشت سه ساله خوب شد اونوقت این😂

بخدا ۱۰سال درگیر شپش بودم هرچی استفاده میکردم برای یک هفته تا چندهفته بود دباره برمیگشت الان یک ماهه شپش توسرم نیست واقعا این محلول ارزش تبلیغش نداره؟ اگ اشتباه میکنم بگید،شاید یکی مثل من بود من خودم ازهمین نی نی سایت با این محلول اشناشدم که ای کاش زودتر اشنامیشدم من تازه وارد نی نی سایت شدم