2777
2789
برای شما متاسفم ک خودتون قاضی میدونید و قضاوت میکنید 

ببین همه اونایی که شپش گرفتن نهایتا تا یه هفته خوب شدن با این تبلیغ استرس میندازی به جون کسایی که الان درگیرشن 

قدیما که محلول و دارو نبوده هم شپش رو درمان میکردن چه برسه الان 

قضاوت نکردم ولی خودم فوبیا شپش دارم همچین پیامی میتونه کلی تلقین بد و استرس به یکی بده 

تاپیکامو نخون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی تابلو نیس داره دروغ میگه؟😐😂 خودش شاخ گذاشته رو دروغش بعد باور میکنید

خودت مدیون کردی من سادات هستم دروغ بگم کناه کبیره محصوب میشه،باقضاوت بی جا خودت ب من مدیون کردی یادت باشه،اینا تاوان داره بهترخودم کی از ثواب بدش میاد باکل باری از نیکی ب پیشگاه خداوند متعال میرم😊 حالا شما هرچی میخای بگو خودت مدیون کن گناهان منو میشوری 😊😊😊

ببین همه اونایی که شپش گرفتن نهایتا تا یه هفته خوب شدن با این تبلیغ استرس میندازی به جون کسایی که ال ...

نخیر اتفاقا باعث میشه راه درست انتخاب کنند،شماهم از کلمه دروغ گو استفاده کردین این قضاوت نیست؟پس اسمش چی بزاریم‌؟ب همون شیری ک خوردی قسمت میدم ازکجا و بر چه اساسی میگی دروغه؟؟ انسان موجود شریفی هست نکنید این کارارو همیشه ب چیزی ک میخای بگی فکرکن بعدبگو،چی بگم قاضی فقط خدا یاحق خواهر

ما تازه داریم درگیر میشیم یعنی از این محصول نگیرم.دروغه 

عزیزم انسانید و مختار،پیشنهاد من این محلوله حالا شما به اختیار خودت میخای استفاده کن میخای نکن انشاالله که هر راهی انتخاب کردی موفق باشی،من ک این راه انتخاب کردم نتیجه دیدم ب بقیه هم پیشنهاد میدم فوقش اگر جواب نداد پولتون پس میدن خیلی ادمای شریفی هستند یکی از همین دوستان رفته گفته سه روز دیگه حقوقم میریزن بعد سفارش میدم.براشون ارسال کردن گفتن ببر استفاده کن راضی بودی پول واریز کن اینجور انسان هایی کم پیدا میشن بخدا ختم کلام خودت میدونی عزیزم 

عزیزم خداروشکر شماهم تجربتو بگو تا دوستان فیض ببرن

من چون موهام بلند بود کوتاه کردم تمام لباسهام از روسری و شال گرفته تا پتو و ملافه رو بالشتی رو هرروز با اب ۶۰ درجه میشستم به هیچ عنوانم کوتاهی نکردم تو شستشو همیشه میشستم.بعد سمپاشی کردم خونه رو ۲ بار کل خونه رو سمپاشی کردم همه جارو مبل فرش پریز برق کل خونه رو .هرروزم اسپری سرکه سیب میزدم سرم و همسرمم تخم نوزادشو از روی سرم برمیداشت کل درگیری من ۱ هفته بود من تابستون مبتلا شدم الانم شکر خدا خوب شدم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
من چون موهام بلند بود کوتاه کردم تمام لباسهام از روسری و شال گرفته تا پتو و ملافه رو بالشتی رو هرروز ...

خیلی عالی منم تخماشون میچیدم ولی افاقه نمیکرد من موهام پرهست وفرفری