2777
2789

سلام دوستان روزتون زیبا🌹💖دهه فاطمیه هست 

نیت کنید برای حاجاتتون و حاجات امام زمان و صلوات هدیه کنید ب مادر پهلو شکسته حضرت زهرا و همه مادران اسمانی 💖 آن شاالله ک حضرت زهرا برای هممون مادری کنند و دست لطف و رحمتشون رو روی سرمون بکشند...

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

14 صلوات میفرستم  التماس دعا🙏

دلتون شاد بشه آن شاالله 🌹

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اسی مثل اینکه کسی نیس میخوای من بیشتر بردارم اخه میخواستم بیشتر بگم گفتم بزارم بقیه هم یه ثوابی کرده ...

عزیزم هر جور راحتی خسته نشی یوقت ...البته صلوات توفیقه🌹خیر ببینی و خدا ازت قبول کنه 🌹 حضرت زهرا واسطه حاجاتت بشن 

خیر ببینید و حاجت روا بشید🌹💖

اسی عزیز حاجت روا بشی منم‌۲۰۰ تا برمیدارم . خدا مادر شما رحمت کنه فاتحه میفرستم شما هم‌اگر دوست داشتید ۱ صلوات برای پدربزرگم و پدر و مادر شوهرم بفرستید خیر ببینید

اسی عزیز حاجت روا بشی منم‌۲۰۰ تا برمیدارم . خدا مادر شما رحمت کنه فاتحه میفرستم شما هم‌اگر دوست داشت ...

خیر ببینی آن شاالله بهترین ها رو خدا برات رقم بزنه 💖 

خدا رحمت کنه امواتتون رو حتما میفرستم جایگاهشون بهشت 🌹همنشین حضرت زهرا باشن

@fatemehjan1111    

مرسی عزیزم که صدام زدی🥺🙏🏻

من چند روزی نبودم 

حالم بد بود عمل کردم🥺

ممنون از لطفت🥺🙏🏻💐

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
مرسی عزیزم که صدام زدی🥺🙏🏻 من چند روزی نبودم  حالم بد بود عمل کردم🥺 ممنون از لطفت🥺🙏🏻💐

خدا شفای خیر بده بهتون منم عمل کردم خیلی حالم بده 

دعام کن 

خدا شفای خیر بده بهتون منم عمل کردم خیلی حالم بده  دعام کن

ممنون عزیزم انشالا که هرچه زودتر خوب بشی🥺🙏🏻برای منم دعاکن

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️