2777
2789
عنوان

چرا انقدر مغرورن این دخترااا😭😭😭😰💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مغرور زیادی خوب نیس ولی این که اصلا مغرورم نباشی هم جذاب نیس

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤

من تیزهوشانیم تجربب هم هستم

یه سری از طرف مدرسه ۲، ۳تا کلاسمون رو بردن واسه یه مراسمی، از مدارس دیگه هم اومده بودن 

خدا شاهده ما همه خاکی و شر و شیطون بقیه مدارس دولتیا و نمونه ها و ... بجز ما همه خودشون رو یه جوری میگرفتن که نگو 

اصلا با خودشون هم حرف نمیزدن فقط با یه حالتی که انگار وقت جواهرشون اونجا داره هدر میره هی ساعتو چک میکردن و بعدم ما رو یه جوری نگاه میکردن انگار دارن یه تپه آشغال میبینن  نه که بخوام بگم ما برتر بودیم نسبت به اونا یا همچین چیزی اونا هم دانش آموزای خیلی عالی دارن که از ما هم بهترن ولی نمیفهمم چرا به ما تیزهوشانیا که میخورن تند جبهه میگیرن و از بالا نگامون میکنن

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.
برا همین میخوام تغییر رشته بدم جدی از بعد از امتحاناتم برای کنکور انسانی بخونم سال دهمم بنظرم الانم ...

ببین از ی مشاور کار درست ن مشاور چرت بپرس از کنکور ریاضی راحت تر میشه دانشگاه دولتی حسابداری اورد یا انسانی 

ببین کاش رفته بودی فنی بنظرم ی سال دیگه بخون فقط همون یازدهم سال دیگه برو فنی تابستون درسای حسابداری پاس کن سال دیگشم دانشگاه راحتم دولتی میارب

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

وایی شما خوبین ما تیزهوشانیم از شهر ما کلا پنج نفر برا  شهردیگه قبول شده بود هرپنج هم ی مدرسه بودیم دو سه تا شون حتی خودشونو برا ما میگرفتن چمدونم چی فک کردن مثلا اونا خوندن قبول شدن ما شانسی زدیم اونا مخن بابا شاهکار که نکردی دیگه  

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)