2777
2789

دو تا بچه دارم یکی آبان یکی اردیبهشت تولدشونه

بچه هامو هیچکدوم از فامیل خودم ندیدن تا الان 

فقط برا بچه اولم ک ۳ سالشه چند تا خاله هام اومدن چشم روشنی

بخاطر کرونا هم با هیچکس رفت و آمد نداشتم ازهمون روزی ک شنیدم تو کشورا دیگه کرونا اومده و حتی قبلش چون درونگرام کلا

خونواده همسرم ک هیچی چون خیلی اذیتم میکنن و حرف درمیارن تو بقیه تاپیکام گفتم

از نظر مالی هم اوکی نیستیم 

حالا میخوام تولد برا بچم بگیرم فقط فامیلا مادریم و مادر بزرگ پدریم 

ازدیبهشت ک میاد ....ولی باید از الان پول جمع کنم 

یعنی تولد بگیرم؟کرونا کم میشه تا اون موقع؟

کلا سه ساله فقط خونه مامانم رفتم و خونه مادرشوهرم ودو بار رفتم واکسن بزنم یه بارم رفتم یه بازارچه برا فروش لوازم آرایشی

جمعا ۱۵بار شده شاید ک رفتم بیرون‌

فروش آنلاین لوازم آرایشی @jingoolestoon_shop

وای نپوسیدی تو خونه؟

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
وای نپوسیدی تو خونه؟

😂😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرونا هست خب برو تاپیکا قبلمو بخون‌ بخاطر بی پولی یه روز رفتم سر کار  مادرشوهرم خودشو پااااا ...

من که عادتمه چند روز تو خونه بمونم سکته میکنم

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

من هم از وقتی کرونا اومده کم بیرون میرم. تو این ۲ سال کرونا شاید ۴یا ۵ بار رفتم خونه مادرم و یه چند باری خونه مادرشوهرم.

خرید خونه رو اکثرا اینترنتی انجام میدم.

کلا کم بیرون میرم.

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
من هم از وقتی کرونا اومده کم بیرون میرم. تو این ۲ سال کرونا شاید ۴یا ۵ بار رفتم خونه مادرم و یه چند ...

منم مثل شمام 

میگم ک دو بار برا واکسن رفتم‌بیرون 

یه بار بازارچه 

۴.۵ بار خونه مادر شوهرم و ۴ .۵ بار خونه مامانم

من هم از وقتی کرونا اومده کم بیرون میرم. تو این ۲ سال کرونا شاید ۴یا ۵ بار رفتم خونه مادرم و یه چند ...

حالا نظرتون چیه ک تولد بگیرم برا بچم اردیبهشت؟

حالا پول رو جم کن تا اون موقع خدا بزرگه.ما که نمیدونیم یهو دیدی جهش جدیدش اومد.سه دز واکسنم که زدی ی ...

دو دوز زدم 

سوم میشه بهمن

میزنم‌اونم 

همه اطرافیانم زدن جز خونواده شوهر بی فرهنگم 

اونا رو اصلا نمیگم اصلااااااااااا

از طرفی میخوام خودم پول بدم ک شوهرم نگه چون پول منه خونوادمم بیان 

جاری هام هر روز اینور اونورن و مهمونی و آش و .....دورهمی کلا دارن با خونواده هاشون

حالا پول رو جم کن تا اون موقع خدا بزرگه.ما که نمیدونیم یهو دیدی جهش جدیدش اومد.سه دز واکسنم که زدی ی ...

ب نظرتون چقدر خرجشه؟

برا ۵۰ نفر؟

فقط خاله هام و زن دایی هامو میگم‌و عروساشون 

فقط زنونه

حالا نظرتون چیه ک تولد بگیرم برا بچم اردیبهشت؟

حالا اگه میخواین تولد بگیرین زیاد دعوت نکنین که مهمونا بتونن با فاصله بنشینن و مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده.

ولی من خودم تو این ۲ سال تولد بچه هامو فقط خودمون بودیم. ویا نهایتا ۴ نفر مهمون داشتم

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور