2777
2789

سلام دلتون شاد 🌹 خوش آمدید

نیت کنید برای حاجاتتون و حاجات امام زمان و ذکر یا اکرم الاکرمین بگین آن شاالله حاجت روا و خوشبخت باشید🌞

این ذکر هم راستای نماز شب قرار گرفته 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازتون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7901319/تشریف-بیارید-واستون-پنج-تا-حمد-بخونم

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س
ممنون  الهی خدا به شما هر چی میخواین بده ان‌شاالله برام دعا کن لطفا خدا ناامیدم نکنه از درگاه ...

ان شاالله خدا بهت میده ناامید نباش .اینجا خبر خوشحالیتو بهمون بدی منم واست دعا میکنم هرچه زودتر به آرزوت برسی

100تا میفرستم دعا کنید خدا حاجتموبده 

آن شاالله دلت شاد بشه خبرای خوش بشنوی 💓

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ان شاالله خدا بهت میده ناامید نباش .اینجا خبر خوشحالیتو بهمون بدی منم واست دعا میکنم هرچه زودتر به آ ...

ممنون

دیروز موعدم بود

هیچ علائمی ندارم علائم پریودی منظورمه

دیروز تست زدم منفی بود 

نهایت امروز باید پریود بشم اگه خبری نباشه

برام خیلی دعا کن خدا داداش بده به دخترم