2777
2789
عنوان

دلم رفت برای شوهرم بیایید🙂🥺(:

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 71 پست

خدا رو شکر حال دلت خوبه من یه بار اویل ازدواجم رفته بودم خونه ی مادرم اومدم دیدم عکس سه در چهاری خودشو ومنو قاب کرده گذاشته بالای سرش هنوز هم بعد چندین سال اونوحس خوب میاد سراغم یا بیشتر اوقات چادر  گلدارمو میپچه به دور سرش میگه بوی تو رو میده نمیدونم چرا بعضی ها فقط دوست دارن ما با شوهرهامون دعوا کنیم بعد بیان راهکار طلاق بدن😤😤😤😤😤😤🥺🥺🥺🥺🥺🥺☹☹☹☹☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خوب کاری میکنی بخدا همه تایپکا شده دعوا جر و بحث با شوهر اسکرین و فلان  یکیم که میاد مث ...

تاپیک های قبلی من رو نگاه کن ..دعوا و..مشکلات

حالا ی اتفاق خوب افتاده میام اینجا میگم ی عده میگن میخوای پز بدی ..

پز چی ؟؟؟؟کی منو اینجا میشناسه😅

تاج سرم پسرم 💎 مامان آقا پارسا  .!👦♥︎

بابا اومد خونه بگیر بغلش کن ببوسش بگو دلم برات تنگ شده بود من بدون تو نمیتونم زندگی کنم چقدررر مغرورید آخه اصلا براچی دعوا میکنید قهر میکنید میزارید میرید همه چی با حرف زدن و منطق حل میشه سما یبار زندگی میکنید زندگی عاشقانه بسازین برا خودتون نزارید هیچ چیز و هیچکس بینتون فاصله بندازه . 

اسی چه شوهر خوبی معلومه خیلی دوست داره

خوشبخت باشی😍❤️

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
خدا رو شکر حال دلت خوبه من یه بار اویل ازدواجم رفته بودم خونه ی مادرم اومدم دیدم عکس سه در چهاری خود ...

آخی عزیزم عشقتون پایدار🥺

تاپیک های قبلی من رو نگاه کن ..دعوا و..مشکلات حالا ی اتفاق خوب افتاده میام اینجا میگم ی عده میگن می ...

🤧والا بوخدا 

باز تو 

اون یکی ها که فقط موقع دعوا میان سایت بعدش نمیگن اوکی شدن ما مجردا میمونیم تو این فاز که آره هیشکی رابطش با شوهرش خوب نیس😐💔

پز دادن ندیدن ...🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

بابا اومد خونه بگیر بغلش کن ببوسش بگو دلم برات تنگ شده بود من بدون تو نمیتونم زندگی کنم چقدررر ...

این کارو میکنم حتما ..ولی خب ی حرفایی بهش زدم روم نمیشه تو چشماش نگاه کنم زیاد😑

🤧والا بوخدا  باز تو  اون یکی ها که فقط موقع دعوا میان سایت بعدش نمیگن اوکی شدن ما مجردا ...

دقیقا مرسی عزیزم لطف داری خانم 😅