بچم ی ماهست میدونم دیگه این وقتاش برنمیگرده باید نهایت لذتو ببرم ولی نمیتونم این روزاانگار دارم رو هوا زندگی میکنم فقط زندگی میکنم که بگذره بچم خیلی نا ارومه رفلاکس داره که این رفلاکس داشتنشو اونقدر بزرگ کردم که انگار خدای ناکرده مریضی ناعلاجه نمیدونم چیکار کنم که لذت ببرم از این روزا زیاد فکر کنم به چیزای بد
دقیقا درکت میکنم چون سال قبل منم حس الان تو رو داشتم، نه به خودم میرسیدم نه خونه زندگی ، چهار تا عکس خوشکل با پسرم ندارم از اون روزا ، خیلی سخت و طاقت فرسا بود ،یعنی آرزوم بود این شبای طولانی تموم شن و روز شه، الان دارم بهت میگم توی که میتونی الان از داشتنش لذت ببر ببوسش و بوش کن
تیکر لاغری😃 وزن فعلیم:۶۵🥲 هدف اولیه:۶۳🔓🤍 هدف بعدی:۶۰🔒 هدف سوم:۵۸🔒 هدف چهارم:۵۶🔒 هدف پنجم: ۵۳ 🔒 هدف نهایی :۵۰🔒🤩. به امید موفقیت 🤭🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم همین بودم دخترم کولیک و رفلاکس داشت فقط دوست داشتم اون روزا بگذره یه کم هم به خاطر هورمون هاست که آدم بعد از زایمان افسرس عزیزم یه چند وقت تحمل کن بزرگتر بشه دیگه حال خودت هم خوب میشه من دخترم 6 ماهه شد حال روحیم خیلی تغییر کرد