2777
2789
عنوان

چیکار کنم از بچه داری لذت ببرم

359 بازدید | 18 پست

بچم ی ماهست میدونم دیگه این وقتاش برنمیگرده باید نهایت لذتو ببرم ولی نمیتونم این روزاانگار دارم رو هوا زندگی میکنم فقط زندگی میکنم که بگذره بچم خیلی نا ارومه رفلاکس داره که این رفلاکس داشتنشو اونقدر بزرگ کردم که انگار خدای ناکرده مریضی ناعلاجه نمیدونم چیکار کنم که لذت ببرم از این روزا زیاد فکر کنم به چیزای بد

دقیقا درکت میکنم چون سال قبل منم حس الان تو رو داشتم، نه به خودم میرسیدم نه خونه زندگی ، چهار تا عکس خوشکل با پسرم ندارم از اون روزا ، خیلی سخت و طاقت فرسا بود ،یعنی آرزوم بود این شبای طولانی تموم شن و روز شه، الان دارم بهت میگم توی که میتونی الان از داشتنش لذت ببر ببوسش و بوش کن 

تیکر لاغری😃                                                             وزن فعلیم:۶۵🥲                                                                     هدف اولیه:۶۳🔓🤍                                                                     هدف بعدی:۶۰🔒                                                                   هدف سوم:۵۸🔒                                                                     هدف چهارم:۵۶🔒                                                                هدف پنجم: ۵۳ 🔒                                                                هدف نهایی :۵۰🔒🤩.                                                              به امید موفقیت 🤭🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا درکت میکنم چون سال قبل منم حس الان تو رو داشتم، نه به خودم میرسیدم نه خونه زندگی ، چهار تا عکس ...

دست خودش نیس ....مریض شده ..

منو توهم که اینجوری بودیم‌.میدونیم که دست خودش نیس

عزیز دلم افسردگی بعد زایمان گرفتی جدی بگیر .. خودم اینجوری بودم‌...دیر فهمیدم‌..... کل روزهای ش ...

اره میدونم عصر میشه دلم میگیره ولی هیشکی جدیم نمیگیره همه میگن تلقینه

دست خودش نیس ....مریض شده .. منو توهم که اینجوری بودیم‌.میدونیم که دست خودش نیس

اره واقعا دست خودم نیس هر روز میرم بیرون اهنگ باز میکنم با بچم حرف میزنم ولی لذت نمیرم همش دارم میگم کی این روزا تموم میشه

اره میدونم عصر میشه دلم میگیره ولی هیشکی جدیم نمیگیره همه میگن تلقینه

آره به‌منم همه‌میگفتن ...

وقتی فکرمو برداشتن که ۴ ماه از زایمانم گذشته بود ومن‌مث دیوانه ها شده بودم‌..

اونوقت به خودشون‌لعنت میفرستادن‌...

چیکار کردی خوب شدی؟ 

بعد زایمانم‌..دقیقا حال تورو داشتم حتی شدید تر ..اصلا از داشتن دخترم لذت نمیبردم با اینکه وقتی توی شکمم بود برای به دنیا اکمدنش روزارو میشمردم 

افسردگی گرفته بودم‌..به هر کی میگفتم میگفتن تلقینه به چیزای خوب فکر کن‌....انقد جدی نگرفتن که به همراه افسردگی وسواس فکری هم گرفتم 😔😔😔

چیکار کردی خوب شدی؟ 

عزیزم منم همین بودم دخترم کولیک و رفلاکس داشت فقط دوست داشتم اون روزا بگذره یه کم هم به خاطر هورمون هاست که آدم بعد از زایمان افسرس عزیزم یه چند وقت تحمل کن بزرگتر بشه دیگه حال خودت هم خوب میشه من دخترم 6 ماهه شد حال روحیم خیلی تغییر کرد

اگه خواسته باشم برات بگم میشه یک رمان‌..میشه یه قصه تلخ طولانی فقط خدا میدونه که چی به سرم اومد‌

افسردگی بعد از زایمان خیلی بده با این که ی چیز رایج هست ولی هیشکی قبول نمیکنه

2810