2777
2789
عنوان

ای کاش میشد از کسی که دوستش داریم خواستگاری کنیم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 24 پست
پسره خوبیه ولی میترسم دست رد به سینم بزنه

خب بزنه چه اشکال داره خداقل تو تلاشتو کردی منم  که شماره دادم خواهرم زنگش زد بهش گفت فلانی از اخلاق و رفتار شما خوشش میاد شما نامزد دارین بعد شوهرم گفت اصلا طرف ینی منو نمی شناسه اصلا منو یلدش نیود  بعدم که خودم پیام دادم از الکی گفت من نامزد دارم منم گفتم ان شالله خوشبخت بشین خداحافظ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا خیلی حال میده انتخاب کردن پسر

من کلیم سر مال خودم منت میذارم که ببین!من از هرکسی خوشم نمیادا!کیف کن🤣

به نظرم ینی انقد خودمو دوس داشتم که منتظر نمیشم تا یکی بیاد انتخابم کنه😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
اخر باهم ازدواج کردین؟؟

نه هنوز

بابام خوشش نمیاد از ازدواج تو سن زیر ۲۵ واسه همین کلا تو خونه نمیشه مطرح کنم

خودمم خیلی کارای نکرده تو زندگیم دارم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
الان خوشبختی؟ توسرت نمیزنه بخاطره این ازدواج؟

واقعیتش یه چیزی بگم

شما اگه مستقیم بری به طرف پیشنهادم بدی واسه ازدواج حتی،لزومی نداره تو سرت بزنه،چون خودشم قبول کرده

زنجیرش که نکردی ببریش محضر

میتونس بگه نه