2777
2789

یه شوهری دارم همش گل میکشه افتاده تو خونه هیچ جا نمیریم فقط میره سرکار میاد خرجی میده ولی برا من و بچه هام وقت نمیزاره همش فرار میکنه میره بیرون از تنهایی خسته شدم دلم میخواد یکی بهم محبت کنه دوسم داشته باشه همش سرش تو لپ تاپه داره بازی میکنه یهو نصفه شب پامیشه میره بیرون بعضی شبا میره صبح میاد الان ک همه خوابن اون تا خوده صب بیداره وقتی من و بچه هام بیدار میشیم اون تازه میخوابه کارش شیفتیه بعضی روزا شب میره سرکار شما بگید چ کنم

چقد سخته شرایطت

مشاوره نمیاد نه؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا بچه کوچیک سه سال و‌نیمه و یک ساله دارم اگه طلاق بگیرم بچه هام چی میشن پشتوانه مالی دارم پدر مادرم فوت شدن فقط ارث بابام هس نه خونه کسی میریم نه کسی میاد خونمون از تنهایی دارم میپوسم 

میاد

خب رفتید تاحالا؟ نتیجه ای گرفتید یا نه؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.

خانوادشم خیلی پستن برا اینکه ابروشون نره فامیلاشون نگن مشکل از پسرشون هس منو هیچ جاااا نمیبرن با خودشون مادرشوهرم حتی عروسیا هم ب من نمیگه میخواد بگه به همه ک عروسمون منزویه هیچ جا نمیره ک پسرمون اینجوره 

سخته ایشالا خدا کمکت کنه شرایطت بهتر بشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

در مواردی طلاق گرفتن برای بچه ها هم بهتره حالا شما خودتون شرایط و جوانب را بسنجید و تصمیم بگیرید

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
ترک اعتیاد خیلی سخته اگه جدا بشی همسرت بچه ها رو میخواد اخه اصلا؟؟؟ بعید میدونم همچین ادمی بچه هاش ...

خانوادش خیلی بچه هامو دوس دارن میمیرن ولسه بچه هام فک میکنم اگ طلاق بگیرم اونا نزارن بچه هامو ببرم ولی شوهرم تمایلی ب بچه ها نداره چون اون میخواد ازاد باشه

2810