2777
2789
عنوان

با وابستگی پسرم چه کنم؟

553 بازدید | 12 پست
دوستان خوبم 2قلوی دختر و پسر دارم که متولد مهر 90 هستن.پسر خیلی بهم وابسته اس و هر چی میگذره بدتر میشه سعی میکنم وقتی بهم میچسبه و میخواد بغل بیاد خیلی اهمیت ندم و همیشه بهش جواب مثبت ندم اما تا حالا موفق نشدم کسی رو هم ندارم که بتونم بچه م رو پیشش بزارم و چند ساعتی بیرون برم تا ازم جدا باشه.میتونین کمک کنین اصلا نمیزاره کارامو بکنم وقتایی که بیرون میریم و بغل باباشه اگر چند قدمی ازش فاصله بگیرم گریه میکنه حتی تو ماشین باید رو پام بشینه دخترم هم نگاه به اون میکنه و اونم شروع میکنه.خوشحال میشم اگر کمکم کنین.مرسی
مابه دنیا آمده ایم تا عشق و خلاقیت خداوند را در زمین ادامه دهیم
سلام دوستم دقیقا مثل منی با این تفاوت که بچه های من متولد 89 هستن پسر منم خیلی وابسته بود هر جا میخواستم برم باید اونم همراه خودم میبردم ولی الان حدود یک ماهی میشه که شکر خدا بهتر شده باهاش خیلی حرف زدم که باید مثل خواهرت باشی وتنهایی نترسی وگریه نکنی الان خودش میگه که ببرمش پیش خانواده هامون تا تنهایی بازی کنن
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی امیدوار نباش خوب میشه خخخخخ پسر مناز اول همینجور مامانی بود تا الان که4/5سالشه!!!!!!حالا از وقتی مهد میری 5درصد بهتر شده:-(
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
خیلی امیدوار نباش خوب میشه خخخخخ پسر مناز اول همینجور مامانی بود تا الان که4/5سالشه!!!!!!حالا از وقتی مهد میری 5درصد بهتر شده:-(
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
حوصله کن زود هنوز برا جدا کردنشون نیاز داره که این طور میکنه تا میتونی باشون قایم موشک بازی کن اول از جایی که پیدا بشی زود بعد مدت قایم شدنتو بیشتر کن تا سرکوچه برو برگرد خیلی سریع مال منم همین بود پارک زیاد ببر سعی نکن رهاش کنی یا از خودت برونیس سخته ولیاگر این طور رفتار کنی بیشتر میچسبه بهت
خداوندا قرارم باش ویارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش.
مرسی که نظر دادین ولی دوستای خوب کاربه جایی رسیده که میگه دستشویی نرو یا موقع حمام باید درو باز بزارم البته اینم بگم که تا جایی که من فهمیدم از چیزی نمیترسه فقط میخواد کنارش باشم

امیر سام وسایا

1392/9/16 4:41 ب.ظ

مرسی که نظر دادین ولی دوستای خوب کاربه جایی رسیده که میگه دستشویی نرو یا موقع حمام باید درو باز بزارم البته اینم بگم که تا جایی که من فهمیدم از چیزی نمیترسه فقط میخواد کنارش باشم پ
واییییییییییییییییییی پسر منم همینچور بود ایناش خوب شد اما با وجودی که 4/5 سالشه اما هنوز حتی به سختی پیش مامانم (که هر روزم میبینشون تقریبا ) وامیسته.کلا این حالت چسبناکیش هستهنوز پیش خودم فقط خوابش میبره.
پسر منم تقریبا همسن پسر شماس
پیش مامانم و مادر همسرم میمونه تا چند ساعت
ولی خونه که باشیم و مثلا باباش نباشه خیلی خوشایندش نیست من برم دستشویی
حمام هم که اصلاااا
فکر کنم تا حدی اقتضای سنشون باشه
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
یه مشکل دیگه دخترم بد جوری به همه چیز حس مالکیت داره اسباب بازی های داداششو بر میداره و هیچ جوره بهش نمیده هی میگه مال منه هرچی پسرم میگه بده اون نمیده هرچی باهاش حرف میزنم فایده نداره.دوستانی که 2 قلو دارین شما هم این مشکلو دارین؟
******************خبر خبر خبر******************

اینک شو مشترک پریسا و مامان سروش

در پاسداران به درخواست دوستای عزیز که در شرق هستند

انواع کیف و بوت و بارونی و پالتو و لباس شب و اسپرت زنانه درهمه سایز از بهترین برندهای اتگلیس و ترکیه

انواع لباس نوزادی و بچه گانه از سیسمونی تا 12 سال (بوت و کفش با تخقیف ویژه)

نمونه کارهای ما رو میتونین او سایت های http://soroushmezon.ir/ و http://landangalery.ir/ ببینید

مکان :پاسداران گلستان چهارم ( توحیدی) از ساعت 10:30 صیح تا 5:30 یعد از ظهر

زمان : از شنبه 14 تا 24 دی برای اطلاعات بیشتر با شماره های 09381554314 و 09203184726 تماس بگیرین

ادرس کلوپ اگر کاری داشتین در حدمتم :http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559

پذیرش با تماس قیلی
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314