2777
2789
عنوان

متولدین اسفند88

| مشاهده متن کامل بحث + 41783 بازدید | 349 پست
سلام خانومهای عزیز با عرض معذرت من یه مشکل بزرگ دارم مشکل خانوادگی دارم و 5 ماه باردارم خیلی ناراحتم که نکنه بر نی نی نازم مشکلی پیش بیاد سونو رفتم گفت کاملا طبیعی من از شما خواهش میکنم هر کی پیام خوند برای این که سالم و صالح بدنیا بیاد 3 تا سواد بفرسته شرمنده بخدا
سلام من یه مامان اسفند88 هستم از یک سال ونیم قبل یعنی ازماه 4یا 5 باردار بودم با نی نی سایت آشنا شدم مرتب هم سرزدم اما تازه عضو شدم راستش دراوج ناراحتی واضطراب تنها همدمم نی نی سایت بود با خوشحالی اعضا شاد بودم با ناراحتیشون گریه کردم من سنم از خیلی از اعضا بیشتره اما چون تازه مامان شده بودم با علاقه زیاد این سایتو دنبال می کردم البته فکر نکنید بار اولم بود نه من مامان دوتا پسر 11و9 ساله هستم اما خرداد88 در اوچ ناراحتی وناامیدی خدا برای من دوتا فرشته کوچولو داد تا یادم باشد خدا همیشه هست این بار در حالیکه اصلا فکرشم نمی کردم باردار شدم وقتی برای سونو به آقای دکتر حجت یزد مراجعه کردم با لهجه شیرینش گفت حاملگی دو قلویی هفته هفتم و نی نی های من دوتا پسر در تاریخ 10/12/88 در بیمارستان ارجمند کرمان توسط خانم دکتر خوب ومهربان اشرف گنجویی به دنیا اومدند حالا یه خونواده شلوغ دارم هرچی زمان حاملگی ناشکری کردم اما الان با هرخندشون با هرقدمشون با هر گریشون روزی 10000بار خدا را شکر می کنم که خونوادم همه سالم در کنار هم هستیم یه خورده فشار مالی وسختی روی من وشوشو هست اما تموم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

دوستا گلم

یک نکته هم می خواستم در مورد واکسن 18 ماهگی بگم. تو یکی از روزایی که داشتم تو این سایت در مورد این واکسن تحقیق م کردم سرنوشت دردناک الینای کوچولو رو خوندم که بعد از تزریق این واکسن چه بلاها که سرش نیومده. از قضا این بچه خودش مشکلات آلرزی از بدو تولد داشته اما در نهایت فهمیدن که مشکل به وجود امده تقصیر مرکز بهداشتی خیابان گرگان بوده و واکسن ویروس زنده داشته و .... منم خیلی ترسیدم و موضوع رو با دکتر سماعی دکتر مانلی مطرح کردم. ایشون گفتن که متاسفانه جدیدا دولت داره در مراکز بهداشتی ضمن تزریق واکسن یاداور ی سه گانه در 18 ماهگی ، یاداوری ام ام ار رو هم تزریق می کنه که قبلا نمی کرده و ظاهرا زمان تزریقش ورود به مدرسه بوده و گفت تزریق همزمان این دو واکسن در این سن ممکنه سبب بروز حساسیت و تشنج در کودکان بشه. و گفت که هیچ جای دنیا این کار و نمی کنن و اون هم انجام نخواهد داد.
دوستای خوبی که قراره واکسن نی نی هاشون رو در مراکز بهداشتی بزنن حتما با دکترشون در این مورد مشورت کنن. ضمنا چون مانلی معمولا وقتی تب می کنه تبش سریع بالا می ره دکتر بهم قرص ضد تشنج هم داد که از سه روز قبل از واکسن بهش بدم چون معمولا تب حاصل از این واکسن بالا است. بعضی ها هم میگن یکسری واکسن هندی اومده تو بازار. به نظر من اگه کسی واقعا به دکتر بچه اش مطمئن هست این واکسن رو تو مطب بزنه.
اینا رو نگفتم که مثل من بال بال بزنین و غصه بخورین یا با خوندن سرنوشت الینا وحشت کنین اینا رو گفتم تا با توکل به خدا پیش برین و در این مورد تحقیق کنین تا انشالله برای هیچ کس هیچ مشکلی پیش نیاد.
سلام به مامانی های اسفند 88 . یه سوال داشتم ولی نمیدونستم جاش اینجاست یا تاپیک دیگه ای هست به هر حال میپرسم .
بچه های شما چند کلمه میتونن صحبت کنن و اینکه تواناییهاشون توی زمینه های مختلف چقدره ؟ این جواب ها خیلی میتونه کمک کنه به اینکه چقدر تلاش کردیم واسه رشد ذهنی و جسمی بچه هامون و چطور میتونیم افزایش بدیم این روند رو .
منتظر جواباتون میمونم .
سلام مامانا و نی نی ها

بی بی مد با لباس های قشنگ برای نی نی خوشگلا به روز شده

www.babymode.persianblog.ir
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
2810