2777
2789
عنوان

متولدین اسفند88

| مشاهده متن کامل بحث + 41783 بازدید | 349 پست
مرسی زهرای عزیزم.....پارسا تازه راه افتاده و شده بلای شیطون.نگو و نپرس

امیدوارم که به سلامت فارغ بشی......مراقب پسرت باش...خیلی براش سخت خواهد بود یه بچه جدید......امیدوارم همیشه خوش و خرم باشن و پشت همدیگه
کاش منم جرات تو رو داشتم زهرا......باور کن همیشه به یادت هستم....همیشه تحسینت میکنم.....اولین خاطره ای که برای دخترت تو خاطرات نوشتی رو هنوز دارمش.....هنوز میخونمش و دلم میلرزه........که نخواستی پسرت تنها بزرگ بشه

بهترین کار بهترین تصمیم
از ته دل ارزو میکنم که سالم و سلامت باشی و به سلامت بارت رو زمین بذاری و کیان هم عاشق خواهرش بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زهرا جون من هم تاپیک های مربوط به کیان جون رو خوندم خیلی جالب بود و ماشالله پسر نازی داری منم دی ماه پسرم متولد میشه و امیدوارم به نازی پسر تو باشه خیلی برام جالب بود که دوباره باردار شدی ماشالله به این جرات راستی دلم می خواست بدونم سر کیان جون خوراکی خاصی مصرف کردی یا چیز دیگه ای که ماشالله اینقدر نازه . مرسی گلم
پریا جون ، ازت ممنونم !!
راستش فکر میکنم یه کم ارثی باشه ولی من سر کیان خیلی انار خوردم و البته یه عکس پشت مانیتور کامپیوترم بود که همیشه ارزو داشتم کیان اون شکلی بشه ، حالت خوابیدن و لبهاش دلم رو ضعف می برد .
وقتی رفتم سونو سه بعدی دیدم حالت صورت کیان دقیقا مثل اون شده .
img98.com Image Upload Center
البته گردی صورت و فرم بینی و لبهاش کاملا مثل کیان شده .
زهرا جون کارمندی؟
راست میگی مامانای اسفندی یا خیلی تنبلن یا خیلی درگیر
من الان چند وقته میخوام پرده برا اتاق نی نی بگیرم نتونستم پیدا کنم اونایی که خوشم میاد همشون گرونن متری 37-40 هزار تومن ااااااااااااااااااا اونایی هم که حریرن خیلی زشتن حالا باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام

ساناز جون پسر منم اسفندی ولی با توجه به شرایطم دکتر گفته زودتر میاد معلوم نیست کی

مثل اینکه اسم پسمر شما هم برسام

خوشبختم چون اسم پسر ما هم برسام البته من پسر دومم

ایشالا نی نی تون به سلامتی بیاد

چطور خودت دست به کار بشی و یه چیزی براش طراحی کنی

یه چیزی مثل تکه دوزی هایی با اشکال قطار و ماشین

سلام فاطمه جان
وای چقدر اسم پسمل اولتم قشنگههههه عزیزم خودشم خیلی مامانیه
چه جالب که اسم برسام رو انتخاب کردی آخه خیلی کم پیش میاد اما منم خیلی دوسش دارم
ممنوننننننن از راهنماییت اما بالاخره همون گرونه رو خریدم اما با چونه شد متری 26 تومن آخه پنجره شم خیلی بزرگ نبود.
ایشالا نی نی توام به سلامت و تپل مپل به دنیا بیاد...
عزیزم شما که تجربه داری مادر شدن خیلی سخته ؟؟؟؟؟؟؟
2810