2777
2789
از ۵شنبه هفته پیش اسهال شد همون روز بردمش دکتر گفت ویروسیه.تا جمعه شب شکمش کار کرد از جمعه شب تا یه شنبه شب کار نکرد باز کار کرد ولی آب خالی نبود.تب هم نداره خداروشکر.ولی اعصابم داغونه.ا.ار
اس نمیخوره غذا هم نمیخوره فقط شیر خودمو بهش میدم.شوهرمم نیست خیلی اعصابم خورده.تورو خدا هرکی بلده بگه چیکار کنم اسهالش بند بیاد.دندوناشم داره در میاد یه کرسی فک پایین گنده قلمبست ولی دکترش گفت ویروسیه .خیلی ناراحتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کته شوید با ماست ، موز کال رنده شده . من موقعی که اسهال میشن بچه هام اینارو میدم همیشه جواب گرفتم . ناراحت نباش خانومی خوب میشه . یاد بگیر موقع هایی که نی نیت مریض میشه ، اصلا و ابدا ناراحت نشی بلکه مثل یه مادر مدیر و مدبر بهش کاملا رسیدگی کنی . فقط وقتی میتونی اینطوری باشی که خودت آرام و مسلط باشی . بای عزیزم
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
سلام خواهر زاده ی منم 4 ماهشه اسهال ویروسی گرفته
خانمای با تجربه چون خودش فقط شیر میخوره خواهرم اگه کته و ماست و موز بخوره تاثیر داره؟
پسرم حسینم ممنون که اومدی و زندگی مارو زیباتر کردی خدایا شکرت