2777
2789
من هم خودم تا ۱۸ سالگی گوشی یا تبلت  نداشتم ولی بچه های یک ساله تبلت دارن اصلا هم حسرت این چیز ...

من خودمم اینیستاگرام ندارم چه برسه به بچم که اصلا نمی دونه این چیزا چی هست

البته اینجا جای بحث نیست ولی من خودم شاغلم و اصلا امکان این مورد برام وجود نداره.......و یکسری مسایل ...

هر کسی بهترین تربیت برای بچه اش دارد

ولی سعی کنید نظارت روی کارهایش داشته باشید 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من نمیدونستم شما آقا هستید....اما درکل بهتره کم کم از سرش بندازید....اینکه بچه های اقوام دارن ...

چی کار کنم آخه خانواده های فامیل هم هیچی به بچه هاشون نمیگند که تبلت ضرر داره منم چند بار بهشون گفتم می گند اشکال نداره ولی الآن از امروز خودم تصمیم گرفتم کار اشتباهم رو جبران کنم

مشکلی با این وسایل ندارم. به خاطر کار من و همسرم تو خونه مون هم تبلت هم چند تا لپ تاپ هست ولی استفاد ...

راستش تا قبل از کرونا خیلی کم بود ولی کرونا اومد بچه ها تو مهمونی هرجا میرند با خودشون تبلت میبرند

هر کسی بهترین تربیت برای بچه اش دارد ولی سعی کنید نظارت روی کارهایش داشته باشید 

آره سعی میکنم این کار رو جبران کنم همچنین بابت مطالب مفیدتون ممنون راستش منم خودم زیاد از موبایل استفاده نمیکنم به خاطر کار و خستگی فقط در طول روز شاید در وقت استراحتم یک ربع

من خودمم اینیستاگرام ندارم چه برسه به بچم که اصلا نمی دونه این چیزا چی هست

اگه بچه شما اصرار کرد چند سال دیگه به نصب اینستا چی بهش میگید ؟ 

توی مدارس بچه ها این چیزها را یاد میگیرن 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
راستش تا قبل از کرونا خیلی کم بود ولی کرونا اومد بچه ها تو مهمونی هرجا میرند با خودشون تبلت میبرند

بله دقیقا مشکل اینه ما مادرها نباید اجازه بدیم. من که هر جمعی ولو کم برم سعی میکنم کاری کنم بچه ها با هم بازی کنن. بازی نیاز روحی و روانی بچه هاس برای تقویت هوش اجتماعیشون ضروریه. دختر منم تنهاس ولی هیچ وقت بیرون از خونه بهش تبلت یا گوشی ندادم با وجودیکه دور و برم خیلی هم سن و سالش نیستن ولی به شدت اجتماعیه

راستش گرون دقیق هشت و نیم میلیون

نمیدونستم شما پدرین. بله متاسفانه آقایون در مقابل خواسته بچه ها زودتر کوتاه میان همسر منم دقیقا همینطوره. زود کوتاه میاد و بیشتر از من به بچه گوشی و تبلت میده. 

اگه بچه شما اصرار کرد چند سال دیگه به نصب اینستا چی بهش میگید ؟  توی مدارس بچه ها این چیزها را ...

تا جایی که من یادمه مدارس دوران ما خبری از این چیزا نبود جدیدا اتفاقی افتاده بچه ها از این چیزا استفاده میکنند؟