2777
2789
عنوان

مسابقه عکس شهریور ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 562 پست
سلاااااام صبحتون بخیر؛ میلادشمس الشموس،امام الرئوف آقاعلی بن موسی الرضا(ع)مبارک باد
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام دوستان تازه وارد همچنان دارن تاپیک و تبلیغ میکنن وسط تاپیکا بقیه من یکی ک خستم شد ازبس تذکر دادم,تازه یکیشون میگه چشم ولی باز کارخودشو میکنه!خواهشا بخاطر حداقل بچه خودتون رعایت کنید.
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
عکسمم عوض کردم لایک قبلیام پرید,کاش بازم منو لایک کنن بچه هایی ک لایکشون کردم خخخخ
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
تو قسمت عکسهای من برو اونجا اگه سبز بود سمت راست عکست یعنی تایید شد منم منتظر تایید عکس محمد کیانم بودم از 4 شنبه فرستادم اما امروز که بعضی عکسها تایید شده میبینم عکس من کلا نیست و تو عکسهای من کلا پاک شده چرا ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانوم تهرانی پاسخگو باشیدددددددددددددددد
2810