2777
2789
عنوان

مسابقه عکس شهریور ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 562 پست
لیلا جان فکر کنم تیک مسابقه رو نزدی چون عکس دخترت الان تو قسمت مسابقه نیست دوباره انجامش بده عزیزم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه هاااا هوا چ خنک شده اینجا خنک و پاییزی
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
چطورید الهه جون فاطمه خانم مامی سا جونم مری طلای گل انجلا خانم دختر ناز نفس عزیز پارسیس گل و بقیه دوستای گلم خوبید خوشیدای شالله همیشه در کنار بچه های عزیزتون خوش و خرم باشین
سلام زیبی جون ممنون از احوال پرسی شما چطورید؟ خوبید؟ چه لذتی داره وقتی میبینی دوستات فراموشت نکردن
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
زیبی اگه قرار بود یکی از عکسا رو خود سایت انتخاب کنه و جایزه بده به نظر من عکس شما انتخاب میشد
نور عزیزم سلام عکس حمید رضا رو گذاشتی ؛ موضوعش درسته ولی تیک مسابقه رو نزدی چون بازم توی مسابقه نرفته؛
سلام ممنونم زیبی عزیزم دلمون برات تنگ شده بچه ها راستی کسی خبری از مامی ۸۸ مامان ایلیا و سارا مامان پرهام نداره؟خیلی وقته نیستن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810