2777
2789
عنوان

مدارس غیر حضوری امتحان حضوری؟؟؟؟

308 بازدید | 15 پست

سللم دختر من ششم هست و‌تقریبا میتونم بگم چون غیر حضوری بوده هیچی یاد نگرفته اصلا هم دل بدرس نمیده و تا کلاس چهارم ک حضوری بودن همیشه شاگرد اول بود بعد اون افت خیلی محسوسی داشت و‌کلاس تقویتی و‌کار‌کردن خودم هم بی تاثیز.حالا درسهای حفظ کردنی رو‌میشه ی کاری کرد و یاد داد قبل امتحان اما ریاضی واقعا هیچی یاد نگرفته ک هیچ همونایی ک یادش بود هم فراموش کرده!!!!الان من میخوام بدونم ب چ دلیل وقتی کلاسها انلاین بوده امتخان حضوری باشه؟دخترم استرس شدید گرفته همش گریه میکنه که من نمیرم امتحان بدم هیجی بلد نیستم نمیخوام برم.واقعا خودم هم نمیدونم چیکار کنم همش دلم شور میزنه...

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊

حضوری

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

شرایط برای همه یکی بوده  پایه ی همه ضعیف شده  معلما حتما تو نمرات کمک میکنن 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل همینه که دل به درس نمیده  

حالا مثلا امتحان غیر حضوری باشه  پارسال که غیر حضوری بود همه با تقلب قبول شدن یه مشت بیسواد اومدن سال بالا تر 

نمیشه همینجوری ادامه پیدا کنه که  دبستان واقعا کاری نداره درساش بشینه بخونه دیگه  

نه کمک نمیکنن.مشکل من این استرسشه و میگه هیچی بلد نیستم نمیرم تا شروع میکنم میگم باید حضوری بری همش میلرزه گریه میکنه

منم یکی از اطرافیانم ششم هست امتحان ریاضیش حضوریه

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
مشکل همینه که دل به درس نمیده   حالا مثلا امتحان غیر حضوری باشه  پارسال که غیر حضوری بود ...

عزیزم ریاضی ششم واقعا سخته اینم از پایه ضعیف شده خب نمیخوام استرس شدید بگیره میخوام بدونم راه حل چبه 

عزیزم ریاضی ششم واقعا سخته اینم از پایه ضعیف شده خب نمیخوام استرس شدید بگیره میخوام بدونم راه حل چبه ...

پسر من ۸ بود کرونا اومد   اصلا افت نداشته خدا رو شکر چون سرش تو کتابه 

اگر ریاضی امسال به نظرت سخته  سال دیگه ریاضیش واویلاست براش 

اگر از پس هزینش بر میای معلم بگیر براش  از اول باهاش کار میکنه راه میوفته  اگر نه  سی دی آموزشی رهپویان خوبه  ببینه و مرتب کتاب نمونه سوال با جواب داشته باشه حل کنه  

بهش استرس ندید بخاطر درس هنوز که وقت داره باهاش خودتون کار کنید یا کسی که بلده مگه معلما فیلم اموزش ...

فراااااریه از درس.ماه اول حضوری رفت بقدری معلم ریاضیش بد اخلاق بود و فریاد میکشید برای اشتباهاتش سرش ک گفت دیگه نمیرم و‌حتی فیلمای اموززشی ک معلمش میذاره توی گروه نگاه نمیکنه.من خودم فیلمارو میبینم میترسم بسکه موقع تدریس سر دانش اموزای حضوری داد میزنه چشم غره میره اخر کلاس صداش درنمیاد بسکه داد زده...دختر من انقد حساسه روحیه ش ک خب ذاتیه حتی منم باهاش بلند حرف یزنم عکس العمل نشون میده .

پسر من ۸ بود کرونا اومد   اصلا افت نداشته خدا رو شکر چون سرش تو کتابه  اگر ریاضی امسال به ...

بنظرت معلم خصوصی جواب میده؟؟؟؟برای ریاضیش بگیرم

بنظرت معلم خصوصی جواب میده؟؟؟؟برای ریاضیش بگیرم

حتما جواب میده  خیلی هم خوبه 

از من میشنوی تابستون هم معلم بگیر هم مرور کنه هم ریاضی سال بعد رو کار کنه  

اون وقت میبینی سال بعد شاگرد اول کلاسه براحتی

فراااااریه از درس.ماه اول حضوری رفت بقدری معلم ریاضیش بد اخلاق بود و فریاد میکشید برای اشتباهاتش سرش ...

واقعا بعضی معلم ها به درد هیچی نمیخورن  معلم سال ۹ پسر من اینجوری بود  یعنی من معده درد میگرفتن از داد هاش و تهدید کردن‌اش تو فیلم و وویس ها که میزاشت 

خاک بر سرش

حتما جواب میده  خیلی هم خوبه  از من میشنوی تابستون هم معلم بگیر هم مرور کنه هم ریاضی سال ...

میرم سراغش عزیزم چقدم پول مدرسه غیر انتفاعی دادم امسال:(

2810