2777
2789
عنوان

خانمهایی ک دوتا بچه دارین و ی خواب تخت چی گرفتین براشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 19 پست
دوستم از این تختهای تاشو گرفته یعنی عین کمد میشه بعد شبا باز میکنه خیلی هم شیکه ، تو اینستا عکساشو د ...

کمر آدم میشکنه همسایمون داره میگه سخته جمع کردن و باز کردنش

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
دو طبقه داشتن رد کردم رفت، دوتا مجزا گرفتم، پسر سومم هم که بی جا و مکانه چون خونمون کوچیکه و دو خواب ...

چطور عزیزم

من دخترم ۱۰ پسرم ۵ سالشونه از ی طرف میگن بالایی گرمش میشه ارونطرف جام کمه

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازون دوطبقه ها بگیر ک کنارش نرده بلندداره. چند سالشونه

۵/۱۰

چطور عزیزم من دخترم ۱۰ پسرم ۵ سالشونه از ی طرف میگن بالایی گرمش میشه ارونطرف جام کمه

من خودم ترس از ارتفاع دارم حتی در همین حد کم، بخاطر همینم نمیتونستم طبقه دوم تخت رو مرتب کنم و کلا هم حس خوبی بهش نداشتم، همش فکر میکردم اگه کسی روش بخوابه، میشکنه میفته رو طبقه اولی، در کل هم حس زندان بودن بهم دست میداد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.