2777
2789
عنوان

به نظر شما بهترین دبستان تو تهران کجاست؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191138 بازدید | 189 پست
ها ها ها مامان مهشید جونم اتفاقا امروز رفتم دم در پیشتازان موقعی که داشتن تعطیل میشدن با ده تا مادر صحبت کردم. به نظرم تا اینجا بهترین گزینه است و احتمالا من هم همونجا مینویسمش . مگر اینکه تو تحقیقات بیشتر متوجه یه چیز جدید بشم. ولی در حال حاضر بهترین گزینمونه.

عزیزم شما کجایی؟ پیشتازان نزدیکته؟ میتونی یه روز ساعت 3/15 که وقت تعطیلیشونه پاشی بری دم در مدرسه اتفاقا مامانا با روی باز جوابتو میدن. من امروز با چهارتا از مامانای پیش دبستانی پیشتازان صحبت کردم . همشون خیلی راضی بودن و میگفتن بچه هامون از نظر زبان بیشتر از هرچیز دیگه ای پیشرفت کردن.

با چند تا مادر کلاس دومی هم که به کار خودم میومد صحبت کردم و همشون از یه چیز اینجا خیلی راضی بودن و اون اینکه مادر و پدر وظیفه ای ندارن که تو خونه به بچه درس یاد بدن و اگر بچه در درسی ضعف داشته باشه این وظیفه ی مجموعه هست که بچه رو برسونه (با گذاشتن کلاس فوق العاده) . این خیلی خوبه چون من این مشکل رو کاملا در سالی که گذشت لمس کردم. شما فکر کن در مورد یه چیزی (مثلا دسته های ده تایی) بچم مشکل داشت معلمشون همش تو دفتر واسه من مینوشت خانم فلانی نیلا در مورد این مسئله مشکل داره !!! تو خونه که براش توضیح میدادم داد میزد که نـــــــــــــــــــــــه!!! خانممون اینطوری یاد نمیده یه جور دیگه یاد میده. یا در مورد دیکته که دیگه نگو هر وقت میومدم دیکته بگم دعوامون میشد که تو بلد نیستی دیکته بگی خانممون بهمون علامت میده!!! بابا ننت خوب بابات خوب!!! من نمیدونم علامت دیگه چیه؟؟!!! خلاصه که بدبختی ای کشیدم امسال.

سرتو درد نیارم این یه پوئن مثبته که مدرسه از اولیا نخواد تو خونه نقش معلم رو بازی کنند چون بچه های الان دیگه مثل قدیما نیستند که از آدم حرف بخورن و همیشه یه جواب آماده تو آستین دارن!!! من یادمه مامانم که بهم دیکته میگفت من از اول تا آخر سرمو بلند نمیکردم و اگه ندرتا غلطی هم داشتم بدون حرف و گله گذاری غلط دیکته هامم مینوشتم ولی الان نیلا همش با من چونه میزنه!!! که اینو اینجوری نگو اونو بگو اونو نگو!!!! تازه اگه یه کلمه ای رو هم بلد نباشه همش همون وسط دیکته ازم میپرسه واسه اینکه مبادا مجبور شه یه خط از روش بنویسه!!!!!

دیگه بقیه ی مزایاشم که همینه که همه چیز کامپیوتریه از خرید کردن بچه ها که باید پولشو به جای پرداختن اسکناس و پول مجازی از کارت الکترونیکی استفاده کنن که همون کارت کشیدن خودمونه. موقع ورود و خروج کارت میزنن که همون موقع به موبایل پدر یا مادر اس ام اس میاد و خبر ورود و خروج بچه رو میده. حالا اینا که تاثیر زیادی تو آموزش نداره ولی بچه ها نظم و ترتیبو یاد میگیرن.

راستی یه چیز دیگه که امروز توجهمو جلب کرد این بود که موقعی که بچه ها تعطیل شدن با اینکه کوچش فرعیه و ماشین کم تردد میکنه ولی وقتی میخوان بچه ها رو تحویل پدر یا مادر یا سرویس یا آژانس بدن یکی یکی دستاشونو میگیرن و خودشون میبرن سمت ماشین و حتی در ماشینو واسه بچه ها باز میکنن که بچه های کوچیک راحت سوار شن!! فکر کن اونوقت گستره که بر یه خیابون شلوغ بود حتی سرایدار مدرسه هم موقع تعطیلی دم در نمی ایسته!! من یک بار سر همین موضوع باهاشون حرفم شد گفتم پس این گردن کلفتو واسه چی استخدام کردید ما که هر وقت اومدیم این دم در نبوده!!! امروز هم که رفتم دنبال نیلا باز مرتیکه دم در نبود و بچه ها همینطور ول و ویلون دم در بودن. نمیدونی دوباره چه حالی شدم. خون خونمو میخورد که آدم اینقدر پررو همین چند روز پیش به این مسئله اعتراض کردم کو گوش شنوا؟؟؟!!! حالا اگه خدای نکرده یه بچه ای شیطون باشه و بپره وسط خیابون ماشین بهش بزنه خرو بیار و باقالی بار کن!!

دیگه اگه در مورد مسئله ی خاصی سوال داری بپرس تا جایی که بدونم کمکت میکنم عزیزم.
سخت گذشت برمن تا فهمیدم هیچ کس با هیچکس فرق ندارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.

مامان مهشید جان بله منم اون خبرو از کسی شنیده بودم ولی رفتم آموزش و پرورش منطقه ی 4 و پرسیدم گفتند که نه هیچ شکایتی از این مدرسه نشده فقط درخواست تاسیس راهنمایی داشتند که موافقت نشده. حالا نمیدونم تا چه حد میشه به حرف آموزش و پرورش اعتماد کرد. چون میدونی که تو این مملکت هر چیزی ممکنه!!!!!! ولی از اون ده تا مادری که پرسیدم همه راضی بودن فقط یکی از مادرا گفت قول داده بودن 5 بار ببرن اردو 2 بار بردن. گفتم شما گله هم کردید به مدرسه؟ گفت نه وقتی دیدم کسی چیزی نمیگه من هم چیزی نگفتم. ببین مشکل ما همینه که خودمون نمیتونیم اعتراض کنیم همیشه منتظریم کسای دیگه به جای ما معترض بشن!!! خلاصه که فعلا سپردم به خدا

emin جان. منم نگفتم که تکلیف تو خونه ندارن. هر جا هم بهت گفتن که ما سیستممون کیف در مدرسه است و تکلیف تو خونه نداریم و... باور نکن که فقط بازار گرمیه. اصلا مگه میشه بچه ی دبستانی تکلیف تو خونه نداشته باشه. منتها منظورم این بود که اگه بچه تو تکلیف منزل ایراد داشته باشه وظیفه ای رو دوش پدر و مادر نیست که اون ایراد رو رفع کنه و به بچه یاد بده. فقط باید به مدرسه اطلاع بده که اونا با گذاشتن کلاس فوق العاده مشکل بچه رو رفع کنند .
emin جان الان پسر شما کدوم مدرسه میره؟ میشه اسمشو بگی؟

مهسا جان این پیشتازان شعبه ی همون پیشتازان تهرانپارسه که قبلا فقط پسرونه بود حالا دخترونشم اضافه شده. البته بغل دست همین دخترونه یه پسرونه هم تاسیس کردن. میدون بنی هاشم رو بلدی؟ پژوهشکده ی رویان میدونی کجاست؟ نزدیک اونجاست آدرس سایتشو میذارم ببین

http://www.pcischools.com/girls1/index.html
ایلا جون شهریه پیشتازان رو هم میگی دختر من نیمه اول 86 هست برای تست پیش دبستان 1 مهدوی رفتیم اگه قبول هم بشه خیلی دردسر داریم من خونم شرق تهران هست و باید جابه جا بشم ایلا جون ایا پیشتازان در حد مهدووی هست وایا پیش دبستان 1و 2 داره پس اون شکایته چیه که نوشتی میشه از امکاناتش بگی لطفا کمکم کن
والله مهسا جونم در جواب مامان مهشید هم گفتم که نمیدونم ماجرای شکایت چیه. شاید برای بنده خدا ها پاپوش دوختن. شاید نمیدونم والله ولی تو آموزش و پرورش که یه همچین پرونده ای نبود. حالا به نظر من شما ها هم برید آموزش و پرورش پرس و جو کنید شاید یکی یه جواب دیگه بده. آدرس آموزش و پرورشم که میدونید دیگه میدون رسالته.

عزیزم اگه دختر داری انتخاب دیگه ای به جز همین همت شرق نداری چون فقط همینجا دخترونه داره.

در مورد شهریه: بسم الله الرحمن الرحیم..... کمربندا تونو سفت ببندید داریم اوج میگیریم!!!!!!

5 میلیون تومان ناقابل!!! البته برای یک سال نه 9 ماه . چون تابستون هم کلاس دارند که کاملا انگلیسیه که این 5 میلیون شامل کلاسهای تابستونیشونم هست. شما با پرداخت این مبلغ دیگه هیچ هزینه ی دیگه ای نمیکنی یعنی ناهار گرم + فرم مدرسه + کیف + دفتر و کتاب و لوازم التحریر + هزینه ی اردوها

ولی سرویس شامل این 5 میلیون نمیشه.

از نظر مقایسه ای با مهدوی که فکر میکنم اصلا مقایسه ی درستی نباشه. والله من نمیدونم چی جواب شما رو بدم. خوب مهدوی الان خیلی سابقه داره و یه جورایی جواب پس داده. ولی خوب شلوغتر از اینجاست. بعد هم اینکه این مدرسه یک مدرسه ی 100 در 100 هوشمنده. البته مهدوی هم جزو مدارس هوشمنده ولی نه به اندازه ی اینجا.
اینجا فوکوس مدرسه رو کامپیوتره و همه ی کارها حتی خرید بچه ها از بوفه به وسیله ی کارت الکترونیکی انجام میشه.

البته یه بخشنامه اومده که تا سال 92 همه ی مدارس باید هوشمند بشن و اگه اینطور بشه این مدرسه جزو مدارسی میشه که دیگه واسه رفتن توش باید پارتی داشته باشی. چون الان خیلیها به همین سیستم 100 درصد هوشمندی مدرسه شک دارن که نمیان ثبت نام کنند . وگرنه که از لحاظ پیشینه این مدرسه پیشینه ی قوی ای داره چون مجتمع فنی تهران همونطور که میدونید حرف اول میزنه.
راستی یه خبر خوب این که این مدرسه با شرکت لگو هم قرارداد داره. این واسه من یکی که خیلی عالیه چون دیگه لازم نیست بچمو ببرم قیطریه. اونا خودشون میان مدرسه!!!!
آره عزیزم منظورم پیشتازانه که با شرکت لگو هم قرارداد دارن. راستش تا حالا که انتخابم همینه. و به احتمال زیاد همینجا هم ثبت نام میکنم. دختر من میره کلاس دوم.
سلام دوستان. ببخشید دیروز نبودم.
کیانا جون راستش من یه خانمی رو میشناسم که به بچه ها نقاشی درس میده. مهربونه و بچه ها خوب ارتباط برقرار میکنه. اگه خواستی بگو شمارشو بهت بدم یکی دوجلسه امتحانی دختر گلتونو ببرید پیشش.

در مورد لگو برای سن دختر شما هم عزیزم معلومه که داره. برای هر سنی کلاس دارن. اون موقع که من دخترمو میبردم طبقه ی بالاش مخصوص دانشجوها بود که رباتیک و... کار میکردن. از سه سالگی داره تــــــــــــــــــــــا....
از من میشنوی حتما اسم دخترتو بنویس لگو خیلی خوبه.