2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
منم تو خونه نمیرسم بیام. خدایی شوهرم به اندازه کافی از وایبر بازیم میکشه. گنا داره طفلی
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آیلین جون خسته نباشی تعریف کن چطور بود؟ منم چهار هفته دیگه باید برم
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
اولی ناشتا،بعد یه شربت دادن خوردم که خیلی بد بود و حالم بد شد به حدی که سرگیجه گرفتم،بعدشم به فاصله یک ساعت یک ساعت ٣ سری دیگه خون گرفتن... ٣/٤ ساعت با اون حال بدم معطل شدم،هیچی هم تو این مدت نباید بخوری
شیر هم که باشی...جلوی جماعت گاو کم میاری!
الهی چه طفلکی منم شنیده بودم همینقد بده آزمایشش. زن داداشم وقتی حامله شدم گفت پدرت با این آزمایش در میاد
من یهو کارم زیاد میشه مدیرمونم عشق اینو داره بیاد بشینه پیشمون
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
همه رفتن تا شنبه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا نمیاید؟ نمایشگاه میرید؟ من که از خدامه برم اگه خدای نکرده نمایشگاه نشد میرم دلاوران ولی همه کار میکنم برم نمایشگاه. اگه میتونید بیاید قرار بزاریم.
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه