2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندمیگیره 

زنداییم فک کنم ۳سال پیش عمل کرد۸تومن گرفت

برادرمم همین چن وقت پیش عمل کرد۱۳یا۱۵گرفت فک کنم

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
زنداییم فک کنم ۳سال پیش عمل کرد۸تومن گرفت برادرمم همین چن وقت پیش عمل کرد۱۳یا۱۵گرفت فک کنم

عزیزم میتونی قشنگ ادرسشویاشماره تلفن وبهم بدی ویکم ازداداشت پرس وجوکنی 

ببینی دردداشت؟ 

مشکل تنفسی نداره؟ 

خدایادوست دارم❤️
عزیزم میتونی قشنگ ادرسشویاشماره تلفن وبهم بدی ویکم ازداداشت پرس وجوکنی  ببینی دردداشت؟  ...

داداشم بچه بود دماغش شکست مشکل تنفسی داشت و دماغشم کج بود عمل کرد

الان پیشم نیست ولی باشه میپرسم بهت میگم

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
ممنونم عزیزم حتماخبرشوبده

حتما عزیزم

مرسی عزیزم  سمیه معین چجوریه کارش؟

فدات.. اسمشو نشنیدم والا به نظرم یه دکتر خوب برو شاید هزینش بیشتر شه ولی ارزش داره واقعا خیالت راحته خسروشاهی . کریمی جلیلی اینام خوبن میتونی خودتم تحقیق کنی

بغض کردی اما لبخند زدی شاید این تلخ ترین اتفاق دنیاست...  
قربونت بشم خودتم پیش خسروشاهی رفتی؟  چندگرفت؟

من اره .. من سه سال پیش رفتم ۵۵۰۰ پارسالم دوستم عمل کرد ۱۰ تومن الان‌ نمیدونم

بغض کردی اما لبخند زدی شاید این تلخ ترین اتفاق دنیاست...