از دستور پخت هایی استفاده کن که لازمه زرده و سفیده رو جدا بزنی .
وقتی سفیده رو جدا میزنی باعث ایجاد ذرات هوا بین بافت کیک میشه و کیک رو پف دار و حجیم میکنه .
به جای اینکه مستقیم توی قابلمه کیک درست کنی با قابلمه فر دستساز درست کن .
به این صورت که یه قابلمه رو با در بسته بزار یک ربع کاملا گرم بشه. کاتر دونات یا شیرینی رو به عنوان پایه بزار کف قابلمه و قالب کیکت رو روی اون پایه قرار بده .
این کار باعث میشه حرارت از همه طرف به مایع کیک وارد بشه نه فقط از پایین و کیک بافت بهتری پیدا میکنه .