2777
2789
من دخترم رو هنوز از پوشک نگرفتم ولی یه شورت آموزشی دارم که گاهی که خیلی اذیت میکنه و نمیخواد پوشک بشه اون رو پاش میکنم
اگر سایزش باشه در حدی نم میده که فقط لباسش یکم نم دار میشه و شما متوجه میشی که جیش کرده ولی زمین و جایی رو نجس نمیکنه
CafeMom TickersCafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فهیمه جون خیلی زوده باید اول بذاری خودش وقتی دستشویی داره بهت بگه یعنی باید اول بفهمه که میخواد دستشویی کنه
زیر 2 سال هم بچه ها مخصوصا پسرها رو نباید از پوشک گرفت چون سیستم دفعشون کامل نشده و کنترل ندارند
خوب من میخام پوشکش نکنم و یک ساعت یکبار ببرمش دستشویی تا ببینه و یاد بگیره که جیش چیه؟ قبلا نمیذاشت ببرمش.ولی الان روزی یکبار خودش میگه میبرمش ولی دستشویی نمیکنه،فکر میکنم بازی میکنه و اصلا نمیدونه
عزیزم من مارکر گپ گرفتم
به نظرم خیلی زوده 20 ماهگی
پسرها تا 2 سالگی مجاری اشون رشد کافی رو نکرده و سیستم کنترل دفع رو ندارن
باید موقعی باشه که بفهمه دستشویی داره و خودش بهت بگه تازه وقتی خوب این مرحله رو یاد گرفت میتونی به فکر پوشک نکردن باشی
اینی که الان میگی بیشتر کسب تجربه است و اینکه یه اتفاق جدیده براش و جالبه برای همین گاهی بهت میگه جیش دارم و بعد از دو هفته از سرش میفته
رزای منم این دوران رو طی کرده
ولی وقتی میگه میتونی ببری اش دستشویی و با هر وسیله ای که میگه سرگرمش کنی تا کم کم نشستن و صبر و تحمل برای جیش رو یاد بگیره
ولی به هیچ عنوان مجبورش نکن و باهاش دعوا نکن
ولی آخا خاله هام و مامانم خیلی زود به بچه هاشون یاد دادن از همو 2 ماهگی شروه میکردن بچه رو سر پا بگیرن و اولین چیی که بچه یاد میگیرفت جیشش بود و تا 9 ماهگی کامل یاد می گرفتن و الان خاله هام با من دعوا میکنن
باشگاه کودک تماشا

بازی کودکان و آرامش مادران

خانه بازی ویژه کودکان 1تا8 سال :فضایی مناسب برای مادران دارای کافی شاپ و همچنین اینترنت رایگان

کلاسهای متنوع برای سنین مختلف : ژیمناستیک ( 4 سال به بالا )

خلاقیت مادر و کودک ( 2 تا 4 سال )

خلاقیت به زبان انگلیسی ( 3 تا 6 سال )

بازی گروهی ( 1 تا 2 سال )

هنر مادر و کودک ( 2 تا 3 سال )

نقاشی خلاق ( 4 سال به بالا )

کارگاه زبان انگلیسی ( 4 سال به بالا )

مشاوره خصوصی و تست هوش ( با وقت قبلی )

برگزاری تولد و جشنهای مناسبتی مثل روز کودک ، شب یلدا ، جشن نوروز

آدرس : شهرک غرب

تلفن : 22374857

وبسایت : www.tamashakidsclub.com

www.facebook.com/tamashakidsclub