من دخترم رو هنوز از پوشک نگرفتم ولی یه شورت آموزشی دارم که گاهی که خیلی اذیت میکنه و نمیخواد پوشک بشه اون رو پاش میکنم اگر سایزش باشه در حدی نم میده که فقط لباسش یکم نم دار میشه و شما متوجه میشی که جیش کرده ولی زمین و جایی رو نجس نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فهیمه جون خیلی زوده باید اول بذاری خودش وقتی دستشویی داره بهت بگه یعنی باید اول بفهمه که میخواد دستشویی کنه زیر 2 سال هم بچه ها مخصوصا پسرها رو نباید از پوشک گرفت چون سیستم دفعشون کامل نشده و کنترل ندارند
خوب من میخام پوشکش نکنم و یک ساعت یکبار ببرمش دستشویی تا ببینه و یاد بگیره که جیش چیه؟ قبلا نمیذاشت ببرمش.ولی الان روزی یکبار خودش میگه میبرمش ولی دستشویی نمیکنه،فکر میکنم بازی میکنه و اصلا نمیدونه
عزیزم من مارکر گپ گرفتم به نظرم خیلی زوده 20 ماهگی پسرها تا 2 سالگی مجاری اشون رشد کافی رو نکرده و سیستم کنترل دفع رو ندارن باید موقعی باشه که بفهمه دستشویی داره و خودش بهت بگه تازه وقتی خوب این مرحله رو یاد گرفت میتونی به فکر پوشک نکردن باشی اینی که الان میگی بیشتر کسب تجربه است و اینکه یه اتفاق جدیده براش و جالبه برای همین گاهی بهت میگه جیش دارم و بعد از دو هفته از سرش میفته رزای منم این دوران رو طی کرده ولی وقتی میگه میتونی ببری اش دستشویی و با هر وسیله ای که میگه سرگرمش کنی تا کم کم نشستن و صبر و تحمل برای جیش رو یاد بگیره ولی به هیچ عنوان مجبورش نکن و باهاش دعوا نکن
ولی آخا خاله هام و مامانم خیلی زود به بچه هاشون یاد دادن از همو 2 ماهگی شروه میکردن بچه رو سر پا بگیرن و اولین چیی که بچه یاد میگیرفت جیشش بود و تا 9 ماهگی کامل یاد می گرفتن و الان خاله هام با من دعوا میکنن