من 18 روز پیش بیمارستان نیکان با دکتر رویا زیبانژاد سزارین به روش بی حسی شدم. پمپ درد داشتم. چون تجربه زایمان دیگه ای بدون پمپ درد رو ندارم نمیتونم بگم تاثیرش چقدر بود. فقط میتونم بگم که پمپ درد چند ساعت بیشتر دوام نداره و تموم میشه. تازه من اصلا یک بار هم دکمهء خروج بیشتر مواد مسکن از پمپ رو فشار ندادم و مواد با سرعت تنظیم شده و ثابت خودش، مثل سرم جریان داشت. اما بهرحال قطعا پمپ درد به تسکین و تحمل درد کمک میکنه. بی حسی خوبیش این بود که توی اتاق عمل هوشیار بودم، بعدش دچار تهوع و سرفه و ... نشدم و مواد بیهوشی وارد بدن بچه نشد. اگه کسی از هوشیار بودن موقع عمل نترسه بی حسی بهتر از بی هوشیه. بعد از تموم شدن عمل هم توی اتاق عمل تا هنوز بی حس بودن شکم رو فشار دادن که دردی حس نکردم. ضمنا به همون دلیل بی حس بودن، انقباضات بعد از زایمان که موجب دردی شبیه پریود میشه هم حس نکردم. اما این درد توی روش بیهوشی، حس میشه. سوند هم گفتم توی اتاق عمل بعد از بی حسی بهم وصل کردن که متوجه نشم. بعد از زایمان صورت بچه رو به صورتم چسبوندن. توی ریکاوری هم آوردن شیر دادم. البته من اصلا حرکت نمیکردم و خودشون کارا رو انجام میدادن. وقتی آوردنم اتاق، تا 20 ساعت طاق باز دراز کشیدم و سرم رو به بالا و پایین اصلا حرکت ندادم. سر درد هم نگرفتم. بدترین قسمتش پایین اومدن از تخت بود. من چون بجز سزارین، یه کیست هم از تخمدانم خارج کرده بودن، درد و سوزشهام دو برابر بود. اصلا نمیتونستم پامو زمین بذارم. اما با کمک پرستارها این مرحله هم طی شد. بخیه ام جذبی نبود. چون حساسیت میده و گاهی بد جوش میخوره. بعد از ده روز رفتم مطب دکتر بخیه رو کشید که سر سوزنی درد نداشت. الانم بعد از 18 روز با اینکه از اون اول راه میرفتم و کارامو انجام نیدادم و ... هنوز فاصله بین ناف تا بخیه ام از داخل حس سوزش داره و حساسه. گاهی هم دردی شبیه دردهای تیز تخمک گذاری احساس میکنم. در کل دردها قابل تحمله و اگرم زیاد باشه با شیاف و قرص قابل کنترله