2777
2789
من درد نداشتم، موقع جراحی که بیحس بودم بعدشم تا یکی دو روز درد معمولی در حد یه مسکن خوردن ، روز اول تو بیمارستان دفعه اول که قرار بود از تخت پاشم راه برم سخت بود که فکر کنم واسه همه همینطوره
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دکترم و بیمارستان معمولی بودن تو شهرستان
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
سوری جون منظورم بیشتر این بود که نگران نباشی سزارین درسته عمل سنگینیه اما درد و.ناراحتی خاصی نداره اگر بی حسی موضعی داشتی تا شش ساعت نباید سرت رو تکون بدی یا حتی بالش بذاری ...خود پرستارها تو بیمارستان بهت میگن ، اگر رعایت نکنی سردرد میگیری بعد از عمل از پرستار یا همراهت درخواست کن شیاف دیکلوفناک برات بذاره خیلی موثره
من بی حسی بودم از فشار بعد عمل میترسیدم که میگفتن خیلی درد داره که خداروشکر تو ریکاوری فشار دادن و چیزی نفهمیدم
انسانها تنبل نیستند بلکه فقط اهدافی رو انتخاب میکنند که هیچ اشتیاقی برای انجامش ندارند...
محسن معینی ببین من با معینی زایمان داشتم و بی حسی بودم و درد نداشتم ولی خواهرم دو سال بعد من با معینی زایمان داشت همون بیمارستان بهمن ولی با بیهوشی خیلیییییی درد کشید
انسانها تنبل نیستند بلکه فقط اهدافی رو انتخاب میکنند که هیچ اشتیاقی برای انجامش ندارند...
2810