2777
2789
عنوان

به اصرار با دوست پسرم ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدتره؟

اره 😶چون عقد کسی هسی بعد به کس دیه فک کنی باعث سردی از همسرت میشه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

اون زنیکه شیطان رجیم هس که اومده خواستگاریت 

یا دشمنی چیزی بودی اینطوری بوده 

آخه کدوم خری به جز اون زنیکه میاد خواستگاری دختری که نامزد کرده 

بچسب به نامزدت باو وقتی دوسش داری

درست مثله مرداب نزدیکم بشی گیر می یفتی

حالا من یه خواستگار سنتی رد کردم 

نمیدونم کار درستی کردم یا خیر 

چهرش و حرف زدنش و تفکرش اونی نبود که میخواستم 

فقط خوبی هاش وضعیت مالی خوبش ، 

هردمتولد ۷۰ ، چون میترسم خیلی بزرگتر از خودم بیاد 

خیلی هم دوسم داشت و تمام شروطمو پذیرفت 

ولی گفت عصبی بشه فحش میده و خواهرشو یکم میزنه 

شما بودید چه کار میکردید ؟؟

خداییش کسی اطلاع داره کمکم کنه  مچکر 🌹🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
حالا من یه خواستگار سنتی رد کردم  نمیدونم کار درستی کردم یا خیر  چهرش و حرف زدنش و تفکرش ...

قطعا رد میکردم .

دست بلند کردن و فحاشی کردن فاجعه اس

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤
یه حس دوگانه ازارم میده خیلی وفادارم بخدا اما این حس بد که بهم دست داده نمیدونم چیه

بنظرت عجله کردی.. تو تازه  از نوجونی دراومدی شدی جوون.. تازه جلب توجههاتت ب پسرااا شروع شده لود.. تازه خاطرخواهاتت شروع میشدن.. نباید ب این زودی وارد مشکلات زندگی میشیدی. وقتی میدونستی ک قطعاا خوستگارایی بهتری میومدن سراعت

2810