2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو بابام دوستهای خوبی برای هم بودیم هر شب ساعتها می نشستیم و با هم حرف میزدیم ، از همه چیز - آخه من و بابام تو اداره همکار بودیم - براش مادری کردم - خواهری کردم و مونس و همدم بودم سر قضیه ای بینمون شکرآب شد اینقدری دلم شکست که دیگه نرفتم پیشش - بعد از این اتفاق با اینکه همه بابامو مقصر میدونستند ولی من بیشتر از همه بچه ها سوختم و سوختم
عزیزم داداش منم 4 ماه و نیمه که فوت شده دارم دق می کنم هر روز گریه خاطراتش دیونم می کنه نمی دونم کی این کابوس می خواد تموم شه می دونم که دیگه هیچ وقت اون آدم قبل نمی شم هیچ وقت دیگه هیچ حس و انگیزه ای ندارم شدم مثل یک مرده متحرک کاش کسانی که این تجربه رو داشتند میومدند و می گفتند بعد از چند وقت عادت کردند و زندگیشون عادی شد من که هنوز خیلی داغونم اصلا نمی تونم باور کنم دلم خیلی می سوزه الان وقت رفتنش نبود با 39 سال سن سکته کرد
سلام خداوند تمام رفتگان را رحمت کنه منم 55 روزه خانواده برادرم را از دست دادم همه عزیزای دلم رو تمام امیدهام رو 5 نفر باهم ما دارم دق میکنیم
خدای مهربون تنها امیدم تویی ............خدایا خیلی وقته منتظرم لطفی بکن
امسال روز پدر نمیدونستم چیکار کنم دلم میخواست مثل سال قبل بهش زنگ بزنم و صدای قشنگشو بشنوم دلم خیلی گرفت که باید می رفتم سر قبرش بجای بوسیدن صورت ماهش سنگ قبرو بوسیدم خدایا منو خلاص کن از این زجر
یه آهنگ شنیدم به اسم بابایی خیلی دلم لرزید هوای بابارو کردم بدتر گفتم متنشو برای شما هم بزارم خدایا مراقب دسته گلای ما باش بغض نشسته تو گلوت برف نشسته رو سرت تن دادی به چین و چروک واست بمیره پسرت واست بمیرم که هنوز دلواپس حال منی هنوز به جای جفتمون به این در اون در میزنی هرچی که دارم از توئه هرچی ندارم از خودم بابا منو ببخش اگه اونکه میخواستی نشدم هنوزم مثل قدیما بابایی وقتی اخمات تو همه هوا پسه همه ی دنیا اگه شاکی باشن تو ازم راضی باشی برام بسه ♫♫♫ دستاتو میبوسم با اشک دستاتو میبوسم ولی بوسه به پات نمیرسه خیلی بزرگی به علی یتیمی درده ، یتیمی درد بدیه دست بکش روی سرم زنده بمون به جای من اسم بذار رو پسرم یتیمی درد بدیه میدونی طاقت ندارم هنوز به سیلی کسی به جز تو عادت ندارم هنوزم مثل قدیما بابایی وقتی اخمات تو همه هوا پسه همه ی دنیا اگه شاکی باشن تو ازم راضی باشی برام بسه