دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان - باران بهاری و ستیای عزیز خوشحال میشم باهاتون دردو دل کنم ولی معمولا تا ساعت 2 سر کارم بعد هم که میرم مشغول کارای خونه هستم از وقتی بابام رفته همیشه میرم خونه مامانم و به جای خالی بابام نگاه میکنم - تا ساعت 11- 12 شب اونجام بابام بازنشسته بود - هنوز حقوقشون رو بهشون نمیدند کلا رسیدگی به خانواده افتاده گردن من وقت کنم خوشحال میشم شمارمو برات میزام فقط اینارو گفتم که ازم دلگیر نشی اگه دیر بهت جواب دادم سعی میکنم یه ساعتهایی رو برای خودم خالی کنم
ببینید! عزیزان خدا پدرتون رو رحمت کنه وروحشان شاد....هیچوقت از خدا گله مند نباشید بالاخره هممون میریم پیش خدا...پدرمنم 22 ساله فوت شده 38 ساله بودن درحین ماموریت تصادف کردن وجان خودرو ازدست داد همون روز صبح شادوخندان رفتن سرکار تکنسین اورژانس بودن وروز شهادت حضرت امام جعفرصادق بود....مادرم که با 6 تا بچه قد ونیم قد... خیلی سخت بود الان که من 35 سالمه مادرم اونموقع 35 سالش بود... بایه عالمه بچه......بازم خداروشکر کردیم دوتا برادر داشتیم که یکیش 8 ساله اونم فوت شدن دانشجوی پرستاری میخوندن ....21 ساله بودن داغ اون بدتر بود خیلی....بازم از خدا شاکی نیستیم......به مامانم خدا قوت بده
فرشته ام زمینی شد خدارو صدهزار مرتبه شکررررررررررررررررر
من هنوزم که میرم پیش بابام سیر گریه میکنم- اسم بابام بیاد سیر گریه میکنم - خودمم نمیدونم اینهمه اشک از کجا میاد هر چی هست همه به من میگم چقد میتونی گریه کنی نمیدونم اونا نمیفهمند پدر آدم با تمام عالم و آدم فرق میکنه ؟