2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میشه بپرسم دخترتون الان قدش چنده؟؟وقتی آمپول رو شروع کردید چند بود؟

سلام

فکر میکنم شروع آمپول ۱۳۲ بود

یک سال آمپول زد

الان چند ماهه که پری شده و قدش ۱۵۵

نهایتا تا سال آینده دو سانت دیگه بکشه

یه توصیه اگر خیلی قدش کوتاه نیس آمپول نزنید

چون خیلی تفاوت نداره 

دختر من نهایت اگر نمیزد سه چهار سانت با الان تفاوت داشت

البته تو قد ۳-۴ سانت هم مهمه ولی به نظرم ارزش اون همه دردسر نداشت

یک سال به سختی آمپول پیدا کن و بچه درد بکشه و عوارضی که نمیدونم در آینده چی خواهد بود فقط به خاطر سه چهار سانت 

سلام فکر میکنم شروع آمپول ۱۳۲ بود یک سال آمپول زد الان چند ماهه که پری شده و قدش ۱۵۵ نهایتا تا س ...

به نظرتون اگه نزنم زود پریود نمیشه؟؟الان سینه داره موی پایین تنه هم در حد ۲۰تا شاید کمتر..موی زیر بغل پرز هستش اگه بدونم تا ۱۱پریود نمیشه خیالم راحت میشه

سلام فکر میکنم شروع آمپول ۱۳۲ بود یک سال آمپول زد الان چند ماهه که پری شده و قدش ۱۵۵ نهایتا تا س ...

دختر شما بعداز قطع آمپول چقد طول کشید تا پریود شد؟دختر منم ۹تا آمپول زدم براش 

به نظرتون اگه نزنم زود پریود نمیشه؟؟الان سینه داره موی پایین تنه هم در حد ۲۰تا شاید کمتر..موی زیر بغ ...

من شرایط تون نمیدونم

از شروع علائم بین دو تا سه سال زمان میبره تا پریود

زود پریود شدن یک مسئله ست قد یک مسئله دیگه

اگر قدش خوبه نزن

اگر نه کمه با صلاحدید پزشک تصمیم بگیر

دختر شما بعداز قطع آمپول چقد طول کشید تا پریود شد؟دختر منم ۹تا آمپول زدم براش 

دختر من یک سال بود سینه جوانه زده بود

و تازه مو زیر بغل کم در اومده بود

آمپول شروع کرد

یک سال آمپول زد

بعد از قطع شدن یک سال و نیم بعد پریود شد

دختر من یک سال بود سینه جوانه زده بود و تازه مو زیر بغل کم در اومده بود آمپول شروع کرد یک سال آمپ ...

عزیزم اون یک سال که تزریق کردی چقد. رشد قدی داشت!!تو ۹سالگی سن استخوانی چند بود؟؟من دوباره آمپول رو شروع کردم الان ۹سالو سه ماهشه قدش ۱۴۱

عزیزم اون یک سال که تزریق کردی چقد. رشد قدی داشت!!تو ۹سالگی سن استخوانی چند بود؟؟من دوباره آمپول رو ...

قبل از امپول ماهی تقریبا یک سانت و نیم

بعد از امپول سه ماه یک سانت و نیم

به شدت رشد قدی همراه توقف علائم بلوغ کم شد

که دکتر گفت طبیعیه

سن استخوانی یک سال جلوتر بود

وقتی قدش شد ۱۴۲ یا ۱۴۵ دقیق یادم نیس

آمپول قطع کرد

یک سال و نیم بعد بلوغ شد

کلا روی دختر من برای قد تاثیری نداشت

قبل از امپول ماهی تقریبا یک سانت و نیم بعد از امپول سه ماه یک سانت و نیم به شدت رشد قدی همراه توقف ...

همین که پریودشون رو عقب میندازه باز خیلی خوبه ..قد هم بیشترش ژنتیک هستش ..دختر من این یک سال ۸سانت قد کشید در صورتی که دو سال  قبل آمپول سالی ۴سانت میکشید ..فقط هم توقف بلوغ میزنم ..بازم پناه بر خدا ایشالله دخترامون اول تنشون سلامت باشه و عاقبت بخیر بشن بعد هم بسلامتی قد بکشن