من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام خورشید جون. بچه ها خوبن؟ والا من که نمیدم. بعد واکسن ۱۸ ماهگی دکتر یه دوره شربت کلسی کر به مه ...
سلام فدات شم ما خوبیم ،راستش امیر علی بعد یکسالگی وزنش و قدش کم کم ثابت شد یا خیلی کم وزن اضافه میکرد خیلی غصه اشو میخورم بچه ام خیلی تپلی بود این دفعه بردمش بهداشت گفت وزن وقدش برای بچه سه ساله خوبه ولی چون قبلاً خیلی رشد خوبی داشته الان دوتا خط کاهش داشته این خوب نیست،یکبار قبلاً هم آزمایش داد فقط کم خونی داشت،دیگه دنباله اینم بهش شربتی بدم شاید قدش افزایش داشته باشه
سلام عزیزم خوبی دختر منم قدش بلند نیست تازگی نگرفتم قدش رو ولی فکر کنم ۹۰ باشه
سلام مامان محیا جون خوبین برای یه سالگی بهداشت بردین؟من اون دختربزرگم همیشه وزنش کم بود ولی قدش همیشه خوب بود الان روشنا هم خوبه،ولی امیرعلی قشنگ هم کاهش وزن هم ثابت قدش مونده بعدهفت ماه،این منو نگران کرده
سلام گلم ممنون خوبیم نه نبردمش بهداشت گذاشتم چند روز دیگه که کوچیکه رو واسه یکسالگی میبرم دوت ...
سلام به روی ماهت عزیزم،میدونی من دختر بزرگم چون همیشه وزنش پایین بود کلا از اول ریزه بود خب هرمولتی ویتامینی میخرید م ومی دادم ولی قدش خوب بود ولی پسرم چون رشدش خیلی خوب بود یک پسر تپل ودرشت الان لاغر فقط سرش بزرگه،وقدشم مثل قبل نیست اصلا عکساشو میبینم غصه میخورم
ان شاالله تنشون سلامت باشه. از یه جایی به بعد فک کنم رشدشون کم میشه... نبردینش دکتر؟
انشاالله عزیزم،اره دکترش گفت تا سه سالگی وزنشون کمتر رشد میکنند دکتر تو آبان بردم آزمایش داد ویتامین د پایین بود وکم خونی داشت باز باید ببرمش یکبار دیگه آزمایش بده
اره دیگه باید یاد بگیرن راستش من وقتم ندارم زیاد بهش برسم تازگیا اصلا انگار خودش غذاخوردن رو ...
فکر میکنم انگار محیا دلش توجه بیشتر میخاد،شاید بخاطر کوچولو جدید که خودتون بهش غذا میدین اینم مدل اون میخواد ،منم همسرم همش میگه بد خودشون غذا بخورند من اعصابم نمیکشه تا آروم یا بازی کنه با غذا خودم تندتندمیدم