2777
2789

همیشه بهت میگه 

یا بار اول بوده 

یا گرسنت بوده معدت خالی بوده که دهنت بو می‌داده یا مشکل گوارش داری

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چ بد ک به روت آورده😐

خوبه اونی که همیشه قرار کنارت باشه مثل اینه باشه برات 

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

از زبونته عزیزم حتما با زبان شوی شبا رو زبونتو یز کن بین مرزای زبون غذا نی مونه بو نی گیره بخصوص اون قسنتای عقبیش منم این مشکلو داشتن دتدانپزشک بهم اینو گفت راحت شدم

حلالم کنید و خدانگهدار   
آزمایش میکروب معده بده  و جدی پیگیر باش

عزیزم بااین جهان سومی ک ماتوش زندگی میکنیم عفونت معده رودکترا کلاوجدی نمیگیرن ودرمان نمیدن درمانم بشه بااین بهداشت ضعیفی ک داریم درمان کنه دوباره برمیگرده

هر شب موقع خواب  مسواک بزن تاثیر داره که حتما قبل از خواب باشه  و مرتب  دهان شویه استفاده کن . قبل از خواب آب بخور بعد آدامس بدون قند هم استفاده کن 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم