2777
2789
عنوان

کسی بوده ریزش مو پس از کرونا داشته و الان خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 82 پست
من یونی زینک میخورم ولی بعد از یک ماه نتیجه نگرفتم حتما اینو امتحان میکنم

یه سری داروها از جمله زینک و ویتامین سی تو ایران بی رویه مصرف میشن متاسفانه اما کوید نوزده ریزش مو میاره چندتا مقاله در مورد درمانش هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماینوکسیدیل سه درصد  به همراه چهار پنج مورد دیگه که کاش نمیزدم بدتر شدم

واای مگه ریزشت هورمونی و ارثی بوده که ماینو پروژسترون و... که همشون هورمونی هسن داده بهت؟😳

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤
ماینوکسیدیل سه درصد  به همراه چهار پنج مورد دیگه که کاش نمیزدم بدتر شدم

برو ۶ هفته پشت سر هم آمپول بیوتین بپانتن بزن حتمااا

خب چاره چیه

مصرف متعادل یک دوره زینک یا هر دارویی رو مصرف کردین جواب نداد دیگه ادامه ندین ریزش مو تو کشورای افریقایی یا جاهای خیلی محروم ممکنه ناشی از کمبود ویتامین باشه برای زندگی نرمال نیازی به مکمل نیست

واای مگه ریزشت هورمونی و ارثی بوده که ماینو پروژسترون و... که همشون هورمونی هسن داده بهت؟😳

ن والا آزمایش هورمونم سالم

دکتر میگفت دست سازه خودمه دارم مجوز ساختشو میگیرم به چ جراتی به من میگی دیگه استفاده نمی کنم باید استفاده کنی چهارصد هزار تومنم پول دادم دلم نمیاد بندازم دور

ن والا آزمایش هورمونم سالم دکتر میگفت دست سازه خودمه دارم مجوز ساختشو میگیرم به چ جراتی به من میگی ...

واای من که ریزشم هورمونیه هنوز جرات نکردم این دستسازه رو بزنم چون مادام العمره تا آخر عمرت باید بزنی

مصرف متعادل یک دوره زینک یا هر دارویی رو مصرف کردین جواب نداد دیگه ادامه ندین ریزش مو تو کشورای افری ...

عزیزم من کرونام خیلی سخت بود هجده روز تهوع و بی میلی کامل فقط آب از گلوم پایین می‌رفت 

عزیزم تا آخرش زدن سخته میگن گیاهیش هم هست به نام طلسم

نشنیدم چه طوریه؟ من چیزای گیاهی زیاد امتحان کردم فایده نداشتن