2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

من بد غذام نصف چیزایی ک استارتر میگه مثل خرما. شیره انگور و این چیزارو اصلا دوست ندارم نمیتونم بخورم

واقعا هم نمیتونم روزی ۲۵۰۰ کالری بخورم اصلا اشتها ندارم

من روزی ۸۰۰ تا ب زور میخورم اخه 

چیکار کنم اشتهام زیاد بشه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

بچه ها باید کالری روزانه رو بگیم؟؟ کی بررسی میکنه؟ وزن اولیه و هدف و هم بابد بگیم؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشااله عزیزم  حالا شروع میکنیم اگه استپ وزنی داشتی راهنماییت میکنم چیکار کنی

کالری خطی بهتره یا نوسانی؟

من بد غذام نصف چیزایی ک استارتر میگه مثل خرما. شیره انگور و این چیزارو اصلا دوست ندارم نمیتونم بخورم ...

@bita7497    

ساناز💕🥰

۲۳۰۰ کالری

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بچه ها باید کالری روزانه رو بگیم؟؟ کی بررسی میکنه؟ وزن اولیه و هدف و هم بابد بگیم؟

سلام،اول کالری پایتو حساب کن

بعدش هر روز سعی کن بیشتر از اون بزنی

بعدشم هر شب تا ۱۱ صبح وقت دارید که اعلام کالری کنید

مانکن رو نصب کن و با اون کالری شماری کن از بقیه بهتره

هر روز لیست میزاریم 

پس پر توان ادامه بده

من بد غذام نصف چیزایی ک استارتر میگه مثل خرما. شیره انگور و این چیزارو اصلا دوست ندارم نمیتونم بخورم ...

ببین عزیزم کنار غذات باید مکمل مولتی ویتامین هم استفاده کنی هم جذب رو بالا میبره هم اشتها آوره

من مولتی پریناتال رو پیشنهاد میدم از داروخونه بخر

سمت پودر و قرص چاقی هم نرو

فقط برای خودت وقت بزار،ببین چیا بیشتر دوست داری بخوری

صفحات قبل یه سری چیزا رو گفتم برو بخون فک کنم کمتر از ۱۰ صفحه قبل بود

لیست کالری👈۳۰ مرداد💚❤️

نفر اول:ساناز👈👈۲۰۶۰🎂🍖

نفر دوم:آسنات👈۲۱۰۰🥞🍔

نفر سوم:طرلان👈۲۰۰۰🥯🍖

نفیسه👈۱۷۰۰🍉🍎

دوستای گلم از این به بعد نفرات اول تا سوم رو برای رقابت بیشتر اعلام میکنیم و بقیه ضمیمه میشن😅😜

نفیسه جون بیشتر تلاش کن 

صبحا زود بیدار شید تا وقت برای کالری میانوعده داشته باشید

برنامه غذایی داشته باشید

موفق باشید❤️