2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جهت انگیزه میگم منم ۳۶ کیلو بودم یک ماه و نیم ایناس ‌ک شرو کردم  الان ۴۰ کیلوم میانگین ۲۱۰۰ ...

توی چند ماه چهار کیلو رو اضافه کردی

هَـرچِـہ بـا هَـرڪِـہ ڪُـنـي ، بَـر تـۅ هَـمـاݩ مـیـگُـذرد!💛🍂
دلم براتون تنگ شده بود🥺

سولین جووون🤩🤩 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
توی چند ماه چهار کیلو رو اضافه کردی

یک ماه و نیم تقریبا 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
شما مصرف کردی اثر داشته اسمش چی بودع؟

بله وگرنه اصلا نمیتونستم کالری بالا بزنم 

اسمی نداره والا یه پودره توش جوانه گندم و جنیسینگ قرمز داره توش

گلی جون من تاپیکو از اول خوندم چالش چاقی تا یلدا خیلیا نتیجه گرفته بودن دیگه بعدشو نخوندم شما چی ...

سلام بله منم در چالش یلدا بودم

بچه ها همه با جدیت پیش رفتن و همه هم اضافه کردن

من از ۴۷ رسیدم به ۵۷ ولی خوب الان ۲ کیلو کم کردم

فکرشم نمیکنی با حتی ۱۰ کیلو چقدر سایزت تغییر میکنه

ولی خوب بازم خیلی لاغرم حداق ۱۰ کیلو میخوام

دوست دارم بین ۶۵ تا ۷۰ بشم

خسته شدم از لاغر بودن

همش تو جمع احساس خجالت میکنم

حالا خوبه چندسال بود کرونا بود از عروسیا راحت بودیم

ولی فکرشو بکنید مثلا بخواید برید مجلسی چیزی یا مثلا استخر آدم خجالت میکشه

من این حسو داشتم و شروع کردم 

خداکنه باهمه سختی هاش این کار رو به پایان برسونیم

من میگم یه مدت وقت بزاریم دیگه تموم شه بره اینقدر ذهنمونو درگیر خودش نکنه

الان بعضی بچه ها هستن که خداروشکر رژیمشون تموم شده و کاملا راحت شدن و به وزن دلخواهشون رسیدن

مثل بیتاجون،پرنامین،جوشقان

[QUOTE=249270282]عزیزممم من روز اولی ک اومدم کم زدم بعد از اون همش ۴۰۰۰ تا میخوردم  طول روز خیلی میوه و شیر خرم ...[/QUOT 

وای عسل جون خیلی خوشحال شدم برات پس بالاخره وزنت زیلد شد 

۳۲ بودی شدی ۳۸ خیلی خوبه

تویه چه مدت اضافه کردی

آخه فک کردم دیگه کالری شماری نمیکنی

با این فرمون پیش بری خیلی وزنت خوب میشه

فک کنم ۱۰ یا ۱۵ کیلو دیگه اضافه کنی کافی باشه

حتما آب به اندازه کافی بنوشید

برای میانوعده هاتونم برنامه داشته باشید

اگه میخواید کالریتونو به بالای ۳۰۰۰ برسونید صبح زود بیدارشید که جا برای میانوعده و نهار داشته باشید

برای چاقی صورت عرق یونجه خوبه من قبل عید تو چالش مصرف کردم صورتم خیلی بهتر شده بود همه میگفتن چکار کردی😅