2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست

❣️لیست کالری 22 بهمن ماه❣️
1_پرنامین👈4991😊
2_ساناز👈3800💕
3_عسل👈3593💙
4_شیوا👈3160💖
5_سولین👈3053😘
6_مهتاب👈2200😍
7_فریمهر👈2132🤩
8_رها👈2100🤗

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
❣️لیست کالری 22 بهمن ماه❣️ 1_پرنامین👈 4991 😊 2_ساناز👈 3800 💕 3_عسل👈 3593 💙 4_شیوا👈 3160 💖 5_ ...

مرسی عسلی💛

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من برا دخترم خیلی ناراحتم ۱۷ سالشه ۱۶۰ قدشه و ۴۵ کیلو وزن خیلی لاغره و بی انرژی به سختی غذا میخ ...

سلام عزیز ناراحت نباش ،چرا که نه 

اول اینکه دخترتونو یه دکتر ببرید چکاپ شه که خدایی نکرده کم خونی و فقر آهن نداشته باشه، به دکترم بگید براش مولتی ویتامین و شربت تقویتی و.... بنویسه که یکم اشتهاش تحریک بشه 

واما بقیه مراحل دست شما رو می بوسه، چون دخترتون معدش کوچیکه نمی‌تونید تو یه وعده یه عالمه غذا بهش بدید پس غذاشو به مقدار کم اما تو وعده های زیاد بهش بدید بخوره ، براش آش و سوپ زیاد درست کنید چون هم خوردنش راحته هم باعث رطوبت معده و بزرگی معده میشه، بعد غذا به دخترتون دسر درست کنید بخوره یا خرما بهش بدین یا شربت سه شیره تا هم کالری بیشتری مصرف کنه هم غذاش جذب شه ، از آبمیوه هم غافل نشید مرتب واسش آبمیوه بگیرید آب هویج و آب سیب واسه چاقی عالین 

لبنیاتم خیلی خوبه شیر و ماست تو برنامش بزارید کالریش بالاس

سلام عزیزم ،چه عالی هفته ای یک کیلو اضافه کردی مبااااارکه    

ممنون بیتاجون جدیدا کلا با ترازو میزنم کالریامو دقیق تر میشه ولی پوستم کنده میشه تا کالری بزنم

مثلا یدونه لواش تو مانکن ۳۱۲ تاست ولی وقتی وزنشو میزنم نهایت ۲۲۵ میشه

سلام عزیز ناراحت نباش ،چرا که نه  اول اینکه دخترتونو یه دکتر ببرید چکاپ شه که خدایی نکرده کم خ ...

ممنون عزیزم حتما 🌹🌹🌹خدا کنه درست بشه با اینچیزا خیلی ذهنمو درگیر کرده حال و روزش

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ممنون بیتاجون جدیدا کلا با ترازو میزنم کالریامو دقیق تر میشه ولی پوستم کنده میشه تا کالری بزنم مثل ...

علتش اینه که نونی که اکثر نونواییا میزنن استاندارد نیست. استانداردش اینه ۱۲۰ گرم باشه

من فقط یه نونوایی اطرافمون دیدم که نوناش استاندارده. بقیه نوناشون کوچیکه

بچه‌ها من امروز خودم وزن کردم نسبت به دو هفته پیش، یک و نیم اضافه کردم🙃 وزن الانم ۴۸.۶

عالی عزیزم منم فردا خودمو وزن میکنم اگه زیاد شدم دوباره ادامه میدم

این چند وقت کالری اعلام نکردم اما غذام خوب بود

فردا خبرتون میکنم🥲

خدا بد نده عزیزم چرا اتفاقا بهتر شدی حتما کالری بزار عزیزم شما از اول چالش بودی من منظورم افرادی بود ...

باشه قربونت بشم😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
مرسی عسلی💛

فداتشم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
باشه قربونت بشم😘

نشی ک حیفی

ممنون بیتاجون جدیدا کلا با ترازو میزنم کالریامو دقیق تر میشه ولی پوستم کنده میشه تا کالری بزنم مثل ...

فدات عزیزم، آره میدونم وقتی گرمی حساب میکنی تفاوت رو احساس میکنی همون نون تافتون هم فرق داره