2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269739 بازدید | 13839 پست

ساناز💫💛

۳۸۹۰ کالری

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره از ۲۰ آذر که ۴۲ بودم آخرین بار که وزن کردم نردیک ده روز پیش ۴۶ بودم. الان شاید ۴۷  باشم. ا ...

منم یه ماه ورزش میکنم ولی من چاقی بازو و ران و باسن و کمر هم زدم فکر کردم کمرم باریک و لاغر میشه ولی ۴ سانت دور کمرم بیشتر شده 😐 و دور بازو و رانم هم ۲ و ۳ سانت اضافه شده 

ساغر نمیدونم چرا نمیتونم پستتو ریپلای کنم  عزیزم این آبجو ها حرام نیستن اگه بودن که مغازه ها ا ...

اره تلخن حتما باید چیزی باهاش بخوری

من بخاطر همین حرام بودنش و فک میکردم مست میکنه شک داشتم

منم یه ماه ورزش میکنم ولی من چاقی بازو و ران و باسن و کمر هم زدم فکر کردم کمرم باریک و لاغر میشه ولی ...

اره منم کمرم داره زیاد میشه

شاید باید ورزش جدا واسه لاغری کمر انجام بدیم

سلام بچه ها میگم من برنامه ی ورزش برای بانوان رو نصب کردم به نظرتون خوبه؟ یه وقت لاغر نشم

اگه بعدش بخوری لاغر نمیشی

احتمالا بالاش مینویسه هر روز با هر سری ورزشی که بهت میده چند کالری مصرف میسوزونی، بعد از ورزش چند برابر اون کالری باید بخوری تا لاغر نشی

مثلا تخم مرغ آبپز، سیب زمینی، آبمیوه، شیر و... بخور

سلام خانم ها  من برنامه کرفس دارم منظور از یه لیوان چه جور لیوانیه مثلا یه لیوان تخمه

سلام، اونایی که اندازشون استاندارده

هر کاری کردم نشد عکس بفرستم نت ضعیفه بعد اگه شد میفرستم ببینی کدوما رو میگم