2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست
یکم استرس دارم بچم ۸ ماهه فوت سده ناراحتم قبلا هم لاغر بودم الان لاغر تر هم شدم ناراحتم استرس دارم ن ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم خدابیامرزه..خدا به دلت ارامش بده🥺🥺

استرسو کنار بزار با همه قدرت انجامش بده تو میتونی گلم 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
بیش از حد وزنت کمه 

اره شاخص توده بدنی ۱۲ هس😂🙃 خودم کاملا در جریانم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من 21 سالمه قدم 158 وزنم 48  چیکار کنم چاق بشم اصلا میل ندارم یکی دو قاشق ک غذا میخورم س ...

سلام ،شما به ۲۵۰۰ کالری در روز نیاز داری تا وزن اضافه کنی

واسه اشتهاتم اولین کاری که میکنی کم کم غذاتو زیاد میکنی تا معدت جا باز کنه ،قرص مخمر آبجو و عرق یونجه و خوردن خرما یا دسر بعد غذا رو اشتها تاثیر داره

یکم استرس دارم بچم ۸ ماهه فوت سده ناراحتم قبلا هم لاغر بودم الان لاغر تر هم شدم ناراحتم استرس دارم ن ...

خدا بهت صبر بده عزیزم .... روحش شاد

خیلی ناراحت شدم حتما واسه اینکه حال روحیت بهتر شه پیش دکتر روانشناس برو 

سلام بیتا جون  ممنون که این تاپیک رو زدی قرص مخمر چه مارکی بگیرم  و روزی چند تا بخورم&n ...

سلام خیلی ممنون

چون خودم نخوردم نمیدونم کدوم مارکش بهتره 

روزی سه تا بعد غذا باید بخوری

الهی عزیزم.غم بزرگیه.ولی  صبرت پیش خدا حتما بزرگترین پاداشت میشه.ان شاالله به لطف خانم فاطمه الزهرا دوباره مادر میشی