2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست
من با قد ۱۷۰ فقط استخونم

چنده وزنت؟

منم هم قد توام وزنم تو امضام هس میخام برسم ۶۰ 

متنفرم اززتوپر بودن دنیابرعکس شده

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب پس تلاش کن دومی رو هم طبیعی بیاری من خیلی دوست داشتم طبیعی بشه اما نشد حالا دوست دارم دوم ...

مادر شوهرم کنارم بود بعد بدنیا اومدنش یک ساعت تمام رو تخت فقط میلرزیدم خیلی شدید اون میگ اینبارو سز کن

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
چه خوب پس تلاش کن دومی رو هم طبیعی بیاری من خیلی دوست داشتم طبیعی بشه اما نشد حالا دوست دارم دوم ...

ایشالله

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ولی خدا حق گریه های بی صدا مو ازش گرفت الان کلی مریضی داره که باید عمل شه ..

ولی مال ما برعکس شد من از سر تا پام مریضم

عزیزم به خدا فرشتن آدم صدتا دخترم داشته باشه بازم کمه😍😍😍

واقعا اینطوریه خدا همه شونو خوشبخت کنه

منم همین طور به خاطر آمپولیه که میزنن

یا خدا واقعا؟  توام مثل من شدی اخ مال تو ک سز بوده عجب

مممنونم عزیزم من ۵۸ کیلوام قدم ۱۶۴ اندامم خوبه ولی صورتم خیلی لاغره . میخوام با شما تا عید دوسه کیلو ...

بزار گلم بیتا جون بیاد بهت بگ ولی برا صورتت سیب پخته بخور با ژله و جوانه گندم