2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تعجب میکنم با این کالری که تو میزنی چرا انقدر کم اضاف میکنی

خیلی بده🥺ولی چ کنم دکترمم میگف تو کمبوذ خواب داری و سیستم بدنت همینه سخت چاق میشی 

ینی ببین خدا نکنه یکم ناراحت شم یا عصبی بشم سریع باز لاغر میشم☹️بع اعصابم و حاله روحیم بستگی داره کلا

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
خیلی بده🥺ولی چ کنم دکترمم میگف تو کمبوذ خواب داری و سیستم بدنت همینه سخت چاق میشی  ینی ببین خ ...

امیدوارم که بتونی به وزن دلخواهت برسی 

میگم.مگه تنبل نیستی که همش بخوابی من که خیلی میخوابم

امیدوارم که بتونی به وزن دلخواهت برسی  میگم.مگه تنبل نیستی که همش بخوابی من که خیلی میخوابم

من سه سال کمبود خواب دارم هرچقدم الان بخوابم جبران نمیشه☹️..سه سال ک دبیرستان بودم شبا تا صبح درس میخوندم نمیتونستم بخوابم اینا شد کمبود خوابم😐

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
ممنون عزیزم، اره میدونم، مهم توی این دنیا فقط دل خوشیه شوهرم از بچگی انقد سختیهای بزرگونه پشت سر گذ ...

دقیقا افرین بر خانومای با درک من😂😂

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
❣️لیست کالری 3 بهمن ماه❣️ 1_پرنامین👈5098😉 2_نازنین زهرا👈 4561😊 3_عسل👈4525💙 4_فاطمه👈3792🥰 ...

قربونت برم من مریضم هیچی نمیخورم حیلی ناراحتم این چند کیلویی رو هم ک اضافه کرده بودم کم شه😔

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
خیلی بده🥺ولی چ کنم دکترمم میگف تو کمبوذ خواب داری و سیستم بدنت همینه سخت چاق میشی  ینی ببین خ ...

دقیقا مثل من

خب کسی نیس عزیزانم شبتون بخیر و پر ستاره

از گلی خبری نیس😭مریض بود کسی ازش خبر دار شد لطفا ب منم بگین بخدا میسپارمش و میسپارمتون😘

یه سوال رقصیدن باعث کاهش وزن میشه؟ اخه من عادت دارم تو خونه میرقصم بعضی وقتا🤕 بعضی ها میگن وزنو ک ...

آره رقصیدن باعث میشه کالریتو از دست بدی ،اگه کالری شمارت مانکنه بزنی تو فعالیت ها میزنه هرچند دقیقه چقدر کالری میسوزونه اگه بعدش غذا بخوری و کالریشو جبران کنی وزنت کم نمیشه

قربونت برم من مریضم هیچی نمیخورم حیلی ناراحتم این چند کیلویی رو هم ک اضافه کرده بودم کم شه😔

آخی عزیزم ایشالا که زود خوب میشی، آب و آبمیوه طبیعی فراموش نشه   

گلم کد هایی واسه برجستگی گونه .لب .چاقی .کبد چرب .کلیه و...هرمشکل دیگه ...

منم میخام

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)