2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269820 بازدید | 13841 پست
صد درصد منی هم که دکتر نیستم دوست ندارم طب سنتی به رسمیت شناخته شه چون یه دکتر متخصص میدونی چند سال ...

این توضیحی بهتر در مورد طب سنتی 

مدرک طب سنتی مورد تایید وزارت بهداشت👇

بیشتر داوطلبان و علاقه مندان به طب سنتی، درباره اعتبار و مدرک طب سنتی دچار ابهام هستند و نمی دانند راه درست یادگیری این دانش کهن چیست؟

لازم است بدانید که برخلاف باور عموم، با شرکت در دوره های طب سنتی و آموزشگاه های خصوصی، امکان طبابت در این رشته وجود ندارد. در واقع اگر در دوره های آموزشگاه های خصوصی شرکت کنید، صرفا اطلاعات درباره این رشته کسب کردید و هیچ مجوزی بابت طبابت نخواهید داشت.

طبق آیین نامه وزارت بهداشت، رشته طب سنتی جزو گرایش های پزشکی در تخصص محسوب می شود. یعنی شما باید در ابتدا ۷سال پزشکی بخوانید و بعد از دریافت مدرک دکتر عمومی، برای تخصص رشته طب سنتی را انتخاب کنید.

همانطور که از متن بالا متوجه می شویم، طب سنتی همانند سایر گرایش های پزشکی مانند مغز و اعصاب و … است. پس هروقت توانستید با آموزشگاه های خصوصی، جراح مغز و اعصاب شوید، می توانید متخصص طب سنتی هم بشوید!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
شما دوست ندارید چون نمیدونید با این کارشون چه ضربه ی بزرگی به مردم میزنن! ولی بعضی دکترا کاملا مطلع ...

عزیز اگه دکترا بیشتر وقتا سود و زیان میسنجن. همه چی که قطعی نیست.

در مورد طب سنتی هم با کمال احترام فکر نمیکنم در مورد چاقی و لاغری چندان خوب جواب بده. بیشتر غذاهای تر از نظر طب مدرن لاغر کننده هستن. دکتر روازاده هم حتی بعضیا بهش گفته بودن بعد از رعایت کردن نکاتش لاغر تر شده بودن که اومد گفت هر وقت گرسنه شدید چیز بخورید.(با این توصیه شاید لاغرتر نشن ولی خب وزنشونم اضافه نمیشه)

من در به اصطلاح متخصصین طب سنتی خیلیا رو دیدم که از لاغری یا چاقی رنج میبردن. یکیشون که چاق بود میگفت به خاطر خوردن سردی چاقم. اما من میدیدم به خاطر وردن عسل و نبات بعد از هر وعده چاق بود.

در ضمن برعکس نظرتون خیلی از متخصصین طب سنتی پزشکی نخوندن و یه دوره چند ماهه دیدن.

خوشحال میشم شما هم از تجربیاتت موفق طب سنتی به خصوص در مورد افزایش وزن بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این توضیحی بهتر در مورد طب سنتی  مدرک طب سنتی مورد تایید وزارت بهداشت👇 بیشتر داوطلبان و ...

این توضیحی که دادید متخصص طب سنتی هست اما خیلیا درمانگر طب سنتی هستند که پزشکی هم نخوندن.

به هر حال چاقی مشکل داره اما کمبود وزن هم مشکلات زیادی داره

عزیز اگه دکترا بیشتر وقتا سود و زیان میسنجن. همه چی که قطعی نیست. در مورد طب سنتی هم با کمال احت ...

من هم که گفتم بعضی دکترا !

قطعا هیچ چیز کامل نیست

دکترهایی رو بهم معرفی کردن که اگه بیمار مشکلش با راه حل سنتی قابل درمان هست ، به صورت شیمیایی مداوا نشه

دکتر گفته بود مادر دوستم انسولین باید استفاده کنن با اصرار یکی از نزدیکانشون میرن طب سنتی که به صورت گیاهی و ارائه ی یک سبک سالم غذایی دیابتش رو نرمال کرده بود

وقتی دکترش فهمید که انسولین استفاده نکرده عصبانی شده بود و دفترچشو رو پرت کرد 

اصل موضوع هم اینه که من گفتم زیاد خوردن اونم پرکردن شکم با شیرینی ، غذای چرب و... مضره 

غذاهایی که طبع تر دارن چاق کننده هستن و خشک ها لاغر کننده!

کسایی که طبع سرد و خشک دارن لاغر هستن و باید چیزای گرم و تر بخورن ( البته این یه کلیته و جزئیات خیلی زیادی داره)

بله دیدم کسایی رو که با تغییر طبعشون لاغر و یا چاق شدن

طب سنتی حتی در درمان مشکلاتی مثل افسردگی هم تاثیر داشته ( این مورد رو تجربش رو تا حدودی داشتم و در دیگران هم تاثیراتش رو دیدم)

من نگفتم همه متخصص این دوره هستن! گفتم که اجازه نمیدن به صورت معتبر رسمیت پیدا کنن (قطعا خیلیاشون رو قبول ندارم )

همونجور که بارها دکتر رفتم و تشخیص اشتباه ازشون دیدم با این که مدرک داشتن و معتبر بودن!

طب سنتی نمیخواد جای طب نوین رو بگیره ، اصلش بر این هست که مکمل باشه

ولی خب اگه طب سنتی مشکلات مردم رو محدود کنه ، به ضرر دکترا میشه ، در غیر این صورت این همه تنفر از طب سنتی معنی دیگه ای نداره ( نکته ی جالبش اینه تو زندگی خودشون رعایت میکنن ولی کافیه اسم طب سنتی رو ببری ، انگار دشمن خونیشون رو دیدن!)

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
این توضیحی که دادید متخصص طب سنتی هست اما خیلیا درمانگر طب سنتی هستند که پزشکی هم نخوندن. به هر حال ...

در مورد توضیحات اولتون تو پست قبلم نوشتم 

کمبود وزن ممکنه خودش دلیل داشته باشه ، ممکنه شخص دیابت داشته باشه ، که مثلا نمیدونه یا چون سرخود رژیم چاق شدن میگیره  میخواد با خوردن وزنش رو اضافه کنه ، شیرینی و هله هوله میخوره که این باعث میشه وضعیت دیابتش به خطر بیفته 

من اصلا نمیگم چاقی یا لاغری کدوم بده ، ولی این که برای چاقی هر چیزی رو بخوریم فارغ از این که ممکنه چه آسیب هایی داشته باشه قطعا  اشتباهه

برو به سلامت امیدوارم دیگه نبینمت تو تاپیکم    

ببخشید که باز هم من رو تو تاپیکتون میبینید🙏🌹

تا وقتی ریپلای بشم باید بیام و جواب دوستان رو بدم🌹

توجه توجه             خانمای خوشکل من این تاپیکو زدم چون خودم ...

عزززیزم توجه نکن به هر حرفی و چیزی ما همچنان و قوی و بااراده هستیم باشما😉😘

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
ممنون عسل جون خیلی زحمت میکشی شماهم😘

فداتشم سمانه جون❤️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

عسل ۴۳۳۸ کالری💙

۲ بهمن 

💛💜ساناز💜💛

۳۰۵۸ کالری...

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹