2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269820 بازدید | 13841 پست
من خودمو وزن کردم ۸۰۰ گرم اضافه کرده بودم. ممنون بیتا جون منو از استپ در آوردی. از این به بعد ۲۰۰۰ ر ...

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم   

فدات گلم من کاری نکردم تلاش خودت بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توجه توجه          

خانمای خوشکل من این تاپیکو زدم چون خودم هزار و یک راه رفتم و چاق نشدم یا اگرم شدم عوارض داشت و برگشت تنها چیزی که روم جواب داد و تا الان هیچ عارضه ای نداشته همین کالری شماری بوده که به شما هم پیشنهاد دادم چون فکر کردم بهترین راه همینه نه عوارض داره و نه برگشت .

الانم دارم میگم اگه یک صدم درصد فکر می‌کنید ممکنه مشکلی براتون پیش بیاد این کارو نکنید من نمیخوام خدایی نکرده فردا اگه مشکلی پیش اومد بگید خیر نبینه فلانی باعثش شد 

برید راجع به کالری شماری و افزایش وزن تحقیق کنید اگه دیدید یه جای کار می لنگه دیگه کالری شماری نکنید.

من فقط پیشنهاد دادم وتجربمو گفتم مجبور نیستید انجامش بدید.

مرسی   

توجه توجه             خانمای خوشکل من این تاپیکو زدم چون خودم ...

ای بابا بیتایی ول کن شما ما میدونیم ک راهی ک نشونمون دادی درست و سالمه منم دقیقا مثل تو هزار جور پودر و اینا خوردم بعدش فهمیدم این قرصاو پودرای چاقی خیلی رو مفاصل و کمر ادم اثر منفی دارن الان خیلی وقتا از زانو درد نمی دونم چیکار کنم خیلی ناراحتم 😔دکترم نرفتم ببینم مفاصلم واقعا از بین رفته یا فقط اسیب دیده ای کاش قبل اینک اون کوفت و زهرمارا رو میخوردم باهات اشنا میشدم من ک ب شخصه ازت راضیم و همیشه دعات میکنم ایشالله تا اخر عمرت خوشبخت بشی و بچه اتو نگه داره خدا واست😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
❣️لیست کالری 1 بهمن ماه❣️ 1_پرنامین👈5024🥰 2_سمانه👈4832❤️ 3_نازنین زهرا👈 4505😊 4_عسل👈4473💙 ...

ممنون عسل جون خیلی زحمت میکشی شماهم😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ای بابا بیتایی ول کن شما ما میدونیم ک راهی ک نشونمون دادی درست و سالمه منم دقیقا مثل تو هزار جور پود ...

عزیزم برای زانوت حتما به دکتر مراجعه کن چون اگه مشکلی باشه الان میتونی حلش کنی تا بدتر نشده

سعی کن چیزای کلسیم دار مث سنجد.کشک.شیر....استفاده کن

و با روغن سیاه دانه ی اصل پاتو ماساژ بده برای تسکین درد😊

توجه توجه             خانمای خوشکل من این تاپیکو زدم چون خودم ...

بیتا جون شما زحمت کشیدی این راه رو به ما پیشنهاد دادید و چم و خمش رو به ما گفتی و ما ممنونتم هستیم عزیزم❤🙏

ولی تنظیم برنامه با خودمونه. هر کس باید خودش برنامه غذاییش رو طوری تنظیم کنه که پس فردا خدایی نا خواسته در اثر تغذیه ناسالم دچار بیماری نشه. من خودم همون روزای اول کالری شماری سعی کردم به این نکته توجه کنم مثلا هر روز غذای برنجی یا هر روز غذای سرخ شده و چرب واقعا باعث مریضی میشه. انشالله سایر دوستان هم به این نکات توجه میکنن. در غیر اینصورت مقصر کسی نیست بجز خود شخص که به برنامه غذایش توجه نکرده

من اگه این تاپیکو زدم میخواستم از خیلی از راه های ناسالم مث پودر وقرص جلو گیری کنم از نظرمم این راه ...

بله متوجه هستم ، بله متخصص اگه گفته با  بستنی و... و زیاد خوردن وزنتون رو اضافه مخالفش هستم!

متخصصین تغذیه هم کسی رو اجبار نمیکنن ، ولی اگه کارشون رو اشتباه انجام بدن بقیه ضربه میخورن

این جوری وزن اضافه کردن بعدا ممکنه  خدای نکرده بیماری های مختلف رو به وجود بیاره ، در این صورت اگه شخص اگه واقعا هم اشتها داشته باشه و بخواد بخوره مجبوره خوردنش رو محدود کنه ، چون دیگه بیمار شده و پای سلامتیش در میونه

بعضی از همین دکترا حاظر نیستن طب سنتی رسمیت پیدا کنه چون به ضررشون تموم میشه

البته که پزشک طب سنتی خودش دکتر طب نوین هم هست

نمیشه منکر تاثیرات غذایی بشیم که وارد بدنمون میشه 

اندامم هم برای شما نباید فرقی کنه! میگن حرفی که تو رو کامل میکنه بپذیر حتی اگه اون شخص خودش نقص داره 

و هر جور که باشم این حرفم جدای از شخصیتم میتونه برای شما کمک کننده باشه

من صرفا پیشنهاد و نظرم رو نوشتم

چون پست هاتون جنبه ی تشویق داره ، باید بدونید که ممکنه تشویق هاتون در نهایت به کجا ختم بشه (قطعا که شما قصدتون آسیب نیست ولی ممکنه گاهی آسیب ناخواسته پیش بیاد)

ولی  چون در مورد اندامم میخواید بدونید 

باید بگم متعادلم ، نه چاق و نه لاغر 

برنامه ی غذاییم هم معمولیه ولی سعی دارم سبک سالم داشته باشم 

در هر صورت این یه پیشنهاد بود میتونید راحت از کنارش بگذرید🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
برو به سلامت امیدوارم دیگه نبینمت تو تاپیکم    

سلامت باشید بزرگوار❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بیتا جون شما زحمت کشیدی این راه رو به ما پیشنهاد دادید و چم و خمش رو به ما گفتی و ما ممنونتم هستیم ع ...

فدات عزیزم

منم حرفم همینه من تجربمو گفتم حالا دیگه بقیه راه بستگی به خود فرد داره که از چه راهی بخواد چاق شه از راه سالم یا ناسالم

بله متوجه هستم ، بله متخصص اگه گفته با  بستنی و... و زیاد خوردن وزنتون رو اضافه مخالفش هستم! م ...

صد درصد منی هم که دکتر نیستم دوست ندارم طب سنتی به رسمیت شناخته شه چون یه دکتر متخصص میدونی چند سال از عمر و زندگیشو باید بزاره تا به اینجا برسه اما یه دکتر طب سنتی با یکی دوماه دوره چطور میتونه دکتری کنه

بعدم من برا چی باید تبلیغ کنم مثلا میخوام درآمد داشته باشم از این کار یا سودی میبرم؟

در ضمن کسی که میخواد حرفی بزنه باید خودشم به اون حرف عمل کنه نه اینکه فقط شعار بده 

ودر آخر من مخالف سالم خوری نیستم اما با حرف شمام که میگید کالری شماری و زیاد خوردن باعث بیماری میشه هم موافق نیستم

از پیشنهاداتتونم مچکرم تاثیر گذار بود

.....

صد درصد منی هم که دکتر نیستم دوست ندارم طب سنتی به رسمیت شناخته شه چون یه دکتر متخصص میدونی چند سال ...

شما دوست ندارید چون نمیدونید با این کارشون چه ضربه ی بزرگی به مردم میزنن! ولی بعضی دکترا کاملا مطلع هستن و حتی خودشون رعایت  میکنن ولی به خاطر منافعشون مخالفت میکنن

پزشک های طب سنتی معتبر باید قبلش دکتر باشن ! 

این که صرفا عمر و زندگی گذاشتن قرار نیست حرفشون درست و کامل باشه

من نگفتم شما تبلیغ میکنید!!!!!

هر جور که راحتید ، گفتم که یه پیشنهاد بود🌹