2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269820 بازدید | 13841 پست
بله عزیزم ، مشخصا نیت شما خیره ولی این که هر چیزی بخورن یا زیاد بخورن باعث میشه بیمار هم بشن ، کبد ...

اتفاقا من توصیه میکنم چیزای سالم بخورن اون برنامه غذایی رو هم که تو صفحات اول نوشتم یه متخصص تغذیه داده 

روزی ۱۰۰۰ کالری بیشتر از کالری پایه رو هم هر دکتر متخصصی تایید میکنه و مشکلی نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا من توصیه میکنم چیزای سالم بخورن اون برنامه غذایی رو هم که تو صفحات اول نوشتم یه متخصص تغذیه د ...

معجون های پرکالری که از بستنی و... درست شده

شیرینیجات ، ساندویچ ها و...

به زور زیاد خوردن

اینا برنامه ی غذایی سالمی نیست ، حتی اگه دکتر تغذیه گفته باشه

مثلا چرب شدن کبد یا خراب شدن وضع سیستم غذایی ربطی به چاق یا لاغر بودن نداره 

البته من نمیدونستم متخصصان تغذیه این جور برنامه هایی میدن!

مراجعه به پزشک طب سنتی و شناخت طبع بدنشون هم خیلی میتونه کمکشون کنه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
معجون های پرکالری که از بستنی و... درست شده شیرینیجات ، ساندویچ ها و... به زور زیاد خوردن اینا بر ...

عزیزم من خودمم دکتر تغذیه رفتم و هیچکدوم از حرفای بیتاجون اشتباه نیستن و حتی اگ پیام هارو میخوندید من دیروز به بچها گفتم با خوردن تنقلات مثله لواشک یا چیزای مضر الکی کالری زیاد نکنن چون نه تنها چاق نمیشن بلکه به بدنشون اسیب میرسونن و این حرفم بارها خود بیتا جون زدن ک من تکرار کردم برای همین کار اشتباهی اینجا صورت نگرفته ممنون از نگرانی شما

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سلام دوستای قشنگم من دوباره برگشتم ی چند روزی نبودم و مسافرت خارج از کشور داشتم و بعدشم نتونستم کال ...

سلااام عزیززم 

خوش اومدی😍❤️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
معجون های پرکالری که از بستنی و... درست شده شیرینیجات ، ساندویچ ها و... به زور زیاد خوردن اینا بر ...

معجونی که من طرز تهیشو گذاشتم همه چیزاش طبیعیه فقط بستنیش قندش بالاست که اونم هر کی بگه تو حالت عادی بستنی نمیخوره چون قندش بالاس دروغ گفته ، شیرینی هم من خرما و سه شیره رو گفتم که هر دو طبیعی هستن ، ساندویچ هم یادم نیس گفته باشم ،چیزای پرکالری دیگه هم مث آش رشته و انواع سالاد و.... هم ناسالم نیستن

شاید اولش همه به زور بخورن اما به هفته نکشیده درست میشه و بدنشون عادت میکنه و از نظر علمی هیچ مشکلی نداره

در کل اینو میخوام بگم این روش چاقی یکی از بهترین روش‌های چاقی هست و هیچ شکی توش نیست و عوارضش خیییییلی کمتر از خوردن قرصا و پودرای چاقیه که تو بازاره 

به هر حال منم اینجا کسی رو مجبور نکردم که به راهکارهای من عمل کنه اختیاریه و هر کی فکر میکنه به صلاحش نیست میتونه انجام نده

سلام بیتا جون من وزنم 40قدمم 153بچه ام شیر میدم میخوام تا عید بشم 50روزی 3000کالری بزنم تا عید پنجاه ...

سلام عزیزم با ۳۰۰۰ کالری امکان داره تا عید ۱۰ کیلو اضافه کنی بستگی به واکنش بدنت داره

❣️لیست کالری 1 بهمن ماه❣️

1_پرنامین👈5024🥰

2_سمانه👈4832❤️

3_نازنین زهرا👈 4505😊

4_عسل👈4473💙

5_سولین👈3359😘

6_ساناز👈3180💕

7_هستی👈2450😉

8_رها👈2388😚

9_مهتاب👈2355💖

10_فریمهر👈2318😍

11_از تبارشب👈2060🤗

ساااناز عالی بوود😍

از تبارشب خوب بودی عزیزم بیشترم تلاش کن😘

درکت میکنم ..به خودت سخت نگیر عزیزم .. چیزای دیگ امتحان کن برو حتما برای عصر دونات شکری بخر خیلی خو ...

دونات شکری... 

صحیح😑😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
معجونی که من طرز تهیشو گذاشتم همه چیزاش طبیعیه فقط بستنیش قندش بالاست که اونم هر کی بگه تو حالت عادی ...

نوشتید شیرینی جات ، غذاهای چرب و...

همون زیاد خوردن و اینکه بگیم تا میتونید بخورید  برای این که معده جا باز کنه خودش باعث بیماری میشه

در هر صورت اجبار ، تشویق یا هر چیز دیگه فرقی نمیکنه

چون خیلیا طبق پیشنهاد شما قصد چاق شدن دارن 

این پیشنهاد من بود ، چون سلامتی مهمتر از این چیزاست

موفق باشید🌹

دونات شکری...  صحیح😑😂

اوپس ینی دونات هم ایراد داره ازنظرشما😐😂

پس صحیح😂